E2a

Hvordan man laver en sok abe i hånden

Dukker er fascinerende legetøj til børn og voksne, der er unge af sind. Aben er en af ​​de sjoveste og mest elskelige dukker eller marionetter. Opret en sok abe dukke og give det som gave til venner eller have det som en skærm. Du kan oprette dukker af maskinen eller i hånden. I denne artikel vil du lære at lave en sok abe i hånden.

  • Forbered de nødvendige materialer til at lave en sok abe i hånden. Dette er et økonomisk projekt, fordi næsten alle materialer kan findes i hjemmet. Find par sokker med kontrastfarver, lineal, saks, kuglepenne, knapper, nåle, udstopning, tråd og nål. Kontrasterende farvede strømper vil hjælpe dig med at oprette en realistisk abe. Før du køber nye par af sokker, tjek din fryser og bede familiemedlemmer eller venner, hvis de har unødvendige sokker, som de kan give dig for projektet.
  • Opret sok abe hoved. Form en kugle ud af en sok til at skabe hovedet af din sok abe dukke.
  • Opret sok abe krop. Skær en sok i halve og læg fyldet i en del indtil hele længden er solid og stiv. Sy. Sæt hovedet af din sok abe til sin krop.
  • Opret sok abe øjne. Brug knapperne fra gamle skjorter som øjne til din abe dukke. Brug brun eller sort knap, men en knap farve vil gøre, hvis du ønsker at være kreativ. Tegn øjne direkte på sokken ved hjælp af permanente markører hvis du ikke kan finde knapper.
  • Opret næse / mund din sok abe. Skær to ovale figurer fra en gul og rød uld eller bomuld klud. Sy den gule stoflaget oven på røde stofdug. Den gule stof bliver næsen af ​​din abe mens rødt stof bliver munden. Farven dannelse og formen vil gøre din abe ligne griner.
  • Opret sok abe ører. Brug den anden halvdel af sokken, at du har skåret tidligere. Skær den i to dele. Fold dem og sy siderne. Pin eller sy en rund plade af sokken i midten af ​​øret så det vil ligne en virkelige øre. Nål eller sy ørerne på hovedet af din sok abe.
  • Opret sok abens arme, ben og fødder. Skær en sok på langs i fire dele og sat i udstopning. Sy de åbne sider bagefter. De to dele vil tjene som arme, mens de andre to vil tjene som ben. Skær en anden sok i halve og danner to faste cirkler. Fastgør dem på bunden af ​​benene, det vil tjene som fødder din abe.
  • Skab tilbehør til din sok abe. Sæt et bånd eller et tørklæde over armene på aben til at adskille hovedet fra kroppen og til at bestemme om halsen på din abe. Giv ham armbånd ved at binde en rød garn omkring hans håndled.


Endvidere

Hvordan man laver en sok abe i hånden. Forbered de nødvendige materialer til at lave en sok abe i hånden.
Hvordan man laver en sok abe i hånden. Forbered de nødvendige materialer til at lave en sok abe i hånden.

Endvidere vil brugen lille stopning som bomuld, sand eller stofstrimler. Bigger fyld kan være hurtigere at indsætte, men du vil få lumpy resultater. Mindre stykker vil give dig en meget glattere finish. Brug en blyfri blyant til at skubbe fyldet inde.

Realiseringen af ​​en sok abe i hånden er en nem og kreativ måde at lære børn kunst og kunsthåndværk. Men vejlede dem og fortælle dem, at være ekstra forsigtig, fordi de vil beskæftige sig med nåle. Lav en sok abe foran børnene, så lad dem gentage processen. Prøv at lave forskellige slags dyr i din efterfølgende sok ting legetøj projekter.