E2a

Hvordan man laver en slam bog

Ah, slem bog, en notesbog, der typisk gået rundt til hver person i en klasse for at samle deres indsigt om et bestemt emne. Det var tider, hva '? Slam bøger blev almindeligt anvendt i high school og var en fantastisk måde at vide noget om nogle af dine klassekammerater. I dag har slem bog udviklet sig til digitale formater såsom blogs, online tidsskrifter og fora. Tilbage i dag, var en simpel notesbog formatet. Antages det, at du vil oprette en old school slam bog, er her nogle af de trin for at oprette det.

  • Start med dækslet. Nå, kan dette være noget valgfrit, da en slem bog kan være en simpel skole notesbog. Den vigtigste del af bogen er indholdet fyldt op af de personer, du passerer det. Men traditionen med slam bogen indebærer at designe det omstændigt, i det mindste forsiden af ​​bogen. Således vil du starte med dækslet. First off, kan du ønsker at ændre farven på omslaget. Du kan ombryde det i stof eller kunst papir. Nogle mennesker kan gå videre ved at omkranse dem med stilfuldt håndlavede materiale. Det er op til dig virkelig. Du kan pynte den med klistermærker og andre former for print. I sidste ende, skal du sørge for at placere en titel fængende titel, der vil gøre det skiller sig ud fra resten af ​​dine andre notebooks. Beskyt dit design ved at omkranse dem med plastik.
  • Fortsæt med titelbladet. Den første side af den bærbare computer vil være din titelbladet. Din titel skal være tydeligt skrevet her sammen med andre grafik eller billeder, du synes er passende. Bortset fra disse, vil du ønsker at medtage en kort beskrivelse om bogen, hvad det er for, hvordan man bruger det, etc ...
  • Skriv din første emne. På næste side, skal du skrive den første emne slam bogen. For eksempel, "hvad vil du gøre når du har opgraderet?" kan være et godt emne eller et spørgsmål til at starte med. Nedenfor dette, tilføj dit navn samt dit svar. Nedenfor dit svar, så pladser til næste svar og så videre. Sørg for at mærke hver plads med navnet på den person, du ønsker et svar fra.
  • Fortsæt med resten af siderne. Efter hvert emne, og rummene er givet for svarene, skriver flere emner, som du vil have dem til at svare. Gentag processen i trin 3.
  • Gør det på en anden måde. En anden måde at gøre dette på er ved at oprette en profil på den bærbare computer for hver person, du vil deltage. Hver side skal indeholde felter som navnet på den person, alder og andre generelle info. Når dette er gjort, skal du fortsætte med de emner, du vil have dem til at svare. Nummer hvert emne ordentligt. Repliker denne profilside på de andre sider af den bærbare computer.


Hvordan man laver en slam bog. Fortsæt med titelbladet.
Hvordan man laver en slam bog. Fortsæt med titelbladet.

Når du er færdig med at oprette din slam bog, passerer den rundt. Sørg for at lade den person, du gav det videre til, at han eller hun skal aflevere bogen til dig efter påfyldning det op, så du kan læse det og give det videre til den næste person på din liste.