E2a

Hvordan man laver en mølle (børn håndværk)

Papir vejrhaner er meget let at lave

Papir vejrhaner er meget nemme at lave. Selv børn kan gøre dem med let få materialer eller almindeligt skoleartikler. Både unge og gamle nyder vejrhaner. Det gode ved mølle håndværk er, at der er masser af plads til innovation og kreativitet. Men det grundlæggende i at gøre én forbliver de samme.

Vejrhaner er ikke bare legetøj

Vejrhaner er ikke bare legetøj. De kan også anvendes som dekorative stykker. Prøv at placere dem på din altan eller på din græsplæne og nyde deres spinning hjul under blæsende dage. Eller hvis du er den kørende type, hvorfor ikke bringe med dig, når du kører rundt i byen?

Hvis du ønsker at lære at lave din egen mølle, tage et kig på beskrivelsen af ​​processen nedenfor. Det er meget simpelt og let at følge.

  • Forbered en firkantet plakat bord. Enhver størrelse vil gøre, så længe det er et kvadrat. Selvom du måske ønsker at starte med en 8-tommers ved 8-tommer kvadrat.
  • Tegn diagonaler fra alle hjørner. Hvis du kan huske dit geometri klasse, en diagonal er en linje fra det ene hjørne af et kvadrat eller rektangel til det modsatte hjørne. Du kan bruge en lineal og en blyant til at tegne diagonaler. Resultatet vil se ud som bogstavet X, med overgangsstedet falder sammen med pladsens centrum.
  • Mål omkring to inches fra midten eller overgangssted og markere afstanden på hver linje.
  • Tag dine saks og klippe langs hver linie starter fra hvert hjørne af pladsen op til de 2-tommer varemærker.
  • Bore et lille hul ved overgangsstedet. Du kan bruge en nål til dette. Også gennembore hver højre hjørne af de fire trekanter. Sørg for at du pierce kun på højre side hjørner.
  • Strengen sammen hullerne med de floral stilk. Først måler omkring en eller to inches fra spidsen af ​​blomster stilk og bøje det til en ret vinkel.
  • Sæt et par perler i svinget. Sæt den bøjede ende i hullet i firkanten centrum.
  • Tag gennemborede hjørner af hver trekant og sæt den bøjede ende af blomster stamceller gennem disse piercinger. Sørg for at du ikke folde på trekanterne.
  • Sæt to perler på toppen af ​​strengeinstrumenter trekanter. Perler forbliver på plads ved at bøje spidsen af ​​tråden i nogle loop.
  • Nu, arbejde på den anden ende af blomster stilk. String perler på blomster stammer op til wirens bøjet del. Lukke bunden spidsen af ​​tråden med en løkke, når tråden er blevet fyldt med perler. Sløjfen forhindrer kuglerne i at adskilles.


Det er den grundlæggende mølle, indtil videre

Hvordan man laver en mølle (børn håndværk). Forbered en firkantet plakat bord.
Hvordan man laver en mølle (børn håndværk). Forbered en firkantet plakat bord.

Det er den grundlæggende mølle, så langt. Hvis du ønsker at gøre mere med din mølle, kan du udøve en vis kreativitet på dette punkt. For eksempel kan du male din mølle med vand farve, eller du kan vedhæfte nogle farvede klistermærker på fans af mølle. Det er også almindeligt at udforme mølle som en blomst, så du kan male selve hjulet med en blomst design og vedhæfte cut-out papiret forlader til stammen.