E2a

Hvordan man laver en kork trefod

En trefod giver beskyttelse mod varme og er placeret under en varm gryde eller skål, så bordet ikke brændt eller ødelagt. Den mest almindelige trefod er trebenede og er monteret på beholderen af ​​varme retter. Benene er vigtige, således at frisk luft kan passere under den varme skålen, og dermed beskytte tabellen fra afbrænding. En tyk dækkeserviet kan fungere som en trefod fordi det også kan beskytte overfladen mod direkte varme fra beholderen af ​​en varm skål. Hjemmelavede placemats kan anvendes i stedet for et dyrt metal trefod.

Hvordan man laver en kork trefod. Brug en gammel bakke eller krydsfiner til at tjene som base af trefod.
Hvordan man laver en kork trefod. Brug en gammel bakke eller krydsfiner til at tjene som base af trefod.

Et kork kan omdannes til en trefod. Det er hverken dyrt eller vanskeligt at gøre. Følgende trin kan vedtages at lave en kork trefod:

  1. Indsamle så mange propper vin eller øl afhængig af det design, du har i tankerne. Vask og rens dem.
  2. Brug en gammel bakke eller krydsfiner til at tjene som base af trefod. Mal med den ønskede farve efter rengøring. Lad det tørre.
  3. Layout design, du ønsker. Skær vin eller øl propper, hvis nødvendigt for at passe til den ønskede udformning.
  4. Lim eller indsæt flåddene på den tynde træ eller krydsfiner skråt eller vandret, indtil overfladen af ​​det udformet bund er dækket. Gør fremgangsmåden flere gange for at dække hele rammen af ​​basen.
  5. Lad trefod tørre, mens du trykker flåddene på plads for at sikre sikrede positioner. Tillad 3-4 dage for de limede propper at tørre.
  6. Kontroller trefod for løse propper. Hvis der er løse dem, re-lim dem og lad dem tørre igen.
  7. Mal Bordskåner af den ønskede farve. Når tørret, kan det trefod bruges i dit spisebord.

Ovenstående enkle trin giver dig mulighed for at producere unikt designede bordskånere. Designet er måske ikke sammenlignes med de dyre bordskåner sælges på markedet, men deres anvendelighed og holdbarhed kan konkurrere med de dyrere. De kan bruges i ens eget spisebord, men nogle kreative og dygtige individer gøre håndværk som et levende.

Entydighed er en faktor for en hjemmelavet trefod design

Entydighed er en faktor for en hjemmelavet trefod design. Layout design, du ønsker.
Entydighed er en faktor for en hjemmelavet trefod design. Layout design, du ønsker.

Entydighed er en faktor for en hjemmelavet trefod design. Forskellige designs kan ses fra blade, eller fra fantasi af den person, der elsker at gøre håndværket. Jo mere kreativ en trefod kunstner er det mere salgbart er hans produkter. Og jo mere salg, han har, jo mere inspireret kunstneren vil være.

Tålmodighed og hårdt arbejde er også vigtige i at gøre en kork trefod

Tålmodighed og hårdt arbejde er også vigtige i at gøre en kork trefod. Montering af kork én efter én på trefod base ved en god form for lim er en masse hårdt arbejde. Oftest har de propper ikke klamre sikkert på basen, så de er nødt til at re-limet. Vis vægt kan placeres på toppen, så de ville virkelig tillægger den hjemmelavede Trivet base. Når trefod er færdig, kunstneren afsætter al sin træthed og vender sig sit produkt som et mesterværk. Realiseringen af ​​et kork trefod brug for en masse færdigheder, kreativitet og tålmodighed.