E2a

Hvordan man laver en ferie brochure

Steder at gå og folk til at se

Steder at gå og folk til at se! Det vigtige spørgsmål er, som sted at gå til først? Flere og flere mennesker investerer deres hårdt tjente penge på ferier, og selv på trods af recession mange familier stadig vælge at rejse til naturskønne steder at nyde deres velfortjente blade og helligdage.

Hvordan man laver en ferie brochure. Leje en fotograf til at tage billeder.
Hvordan man laver en ferie brochure. Leje en fotograf til at tage billeder.

Hvis du er ejer af en ferie stedet, og du ønsker at tiltrække flere kunder til dit område, en af ​​de bedste ting du kan gøre er at lave en ferie brochure. Hvis du ønsker at vide af måder at gøre en rejse brochure, her er nogle trin, du kan gøre:

  1. Leje en fotograf til at tage billeder. Dette er en af ​​de primære ting, du bør investere i, når de foretager en ferie brochure. De fleste mennesker er visuelt krængningsprøve, og så den del af brochuren, der bedst hjælper folk afgøre, om de ønsker at gå til dette sted er billederne. Derfor er det en god idé at hyre en professionel, der har specialiseret sig i at fotografere landskaber og natur. For at gøre effektiv brug af tid, så sørg for, at du finder på forhånd, hvilke områder du ønsker at fremhæve i din brochure og hvilke tidspunkter de skal fotograferes (under solnedgangen? Eller betyder det ser bedre ud ved solopgang?).
  2. Beslut dig for et tema. Hvilke kunder vil du handle hos din turisme virksomhed? Er du målrettet familier med små børn, honeymooning par, eller unge, enlige fagfolk? Din målgruppe bør afspejles på din ferie brochure design. Så for eksempel, du ønsker dine kunder til at være familier med små børn, skal din ferie brochure være dekoreret med motiver der appellerer til børn. Nogle eksempler på mønstre vil være (afhængigt af hvilket er passende for din ferie stedet) tegneserie billeder af solen, stranden, glade små børn osv.
  3. Vide, hvad at fremhæve. Igen, hvad vil du fremhæve afhænger mest på dit mål kunder. Hvis dine mål kunder er par på deres bryllupsrejse, fremhæve din brochure forskellige pakker, der vil specielt appellerer til dem. For eksempel kan du markere de jacuzzier og romantiske restauranter, der er tilgængelige i ferie destination, du skriver om.
  4. Det er klart skrive om, hvad kunderne kan forvente at finde. Prøv ikke at bruge overgeneralized vilkår, der kunne gælde for stort set alle udflugtsmål. Skriv om hvad der er så specielt ved din ferie stedet. Dette skulle også hjælpe dig brainstorme på måder, du kan gøre din ferie destination skille sig ud fra resten.
  5. Og ikke overdrive! Én ting om turisme er at rygtes, og hvis du laver fantastiske påstande i din ferie brochure og alligevel undlader at levere, ville du forvente mindre og mindre kunder over tid. Så før du opretter din brochure, gøre en indsats for at gøre din ferie stedet virkelig poleret og særlige. Når du har haft denne overdækket, vil din ferie brochure blot fortælle sandheden om, hvordan folk bør tage sig tid til at besøge din forfremmet rejsedestination. Det vil simpelthen være for deres tab, hvis de aldrig kommer til at besøge din særlige sted.

Her har du det

Der har du det! Disse blot nogle af de ting til at hjælpe dig ud, når du er i gang med at lave en ferie brochure. Steder at gå og folk til at se? Absolut din plads bør være øverst på listen! Held og lykke!