E2a

Hvordan man laver en femkant ud af popsicle pinde

Efter at have undervist et barn, hvad en cirkel

Efter at have undervist et barn, hvad en cirkel, trekant, firkant, og rektangel ligne, den næste udfordring er at gøre barnet fortrolig med Pentagons form. En femkant er en figur, der har fem point, og har en lighed med omridset af et sadeltag hus. For at gøre et barn huske, hvad en femkant ser ud, er du nødt til at give dit barn aktiviteter, der vil tillade ham at bruge formen. Hvilken bedre måde at gøre det på end at lade dit barn bygge en femkant med Popsicle pinde? Børn har længe brugt Popsicle sticks til at oprette håndværk, så du ville ikke have nogen problemer med dit barn blive ubehageligt at bruge mediet. For at gøre en femkant ud af Popsicle pinde, læse vejledningen nedenfor:

Hvordan man laver en femkant ud af popsicle pinde. Indsæt popsicle pinde på pentagon.
Hvordan man laver en femkant ud af popsicle pinde. Indsæt popsicle pinde på pentagon.

  • Forbered materialer. Du skal bruge Popsicle sticks, et par sakse, markør, byggeri papir, lim, sakse, perler, knapper, en lille pose af bomuld, og glitter (hvilken som helst farve) i denne aktivitet. Du skal bruge de Popsicle pinde, markør, byggeri papir, og lim for at gøre pentagon, mens resten vil blive brugt til at dekorere det.
  • Tegn Pentagon. Skitser en femkant på en konstruktion papir ved hjælp af en markør. Hver side af pentagon bør være så længe de Popsicle pinde for nem reference. Sørg også for, at farven på byggeri papir, du bruger, ikke er den samme farve som din markør, da dette vil gøre tegningen svært at se.
  • Indsæt popsicle pinde på Pentagon. Instruer dit barn til at sætte et Popsicle stick på hver side af Pentagon. Sig til ham at placere Popsicles nøjagtigt som tegnet. Tjek hans arbejde med at sørge for, at han forstår din instruktion. Hvis han med succes har skabt en femkant, værdsætter hans arbejde, og fortælle ham, at han nu kan indsætte Popsicle pinde på Pentagons sider. Når dit barn har indsat en Popsicle stick på hver side af pentagon, indstille sit arbejde til side for at tørre.
  • Skåret ud Pentagon. Lad dit barn skære Pentagon ud af byggeri papir. Når han er færdig, skal du oprette et hul i midten af ​​Pentagon ved at punktere sit centrum med en saks. Du bør gøre dette skridt for dit barn at undgå ham fra at skære sig selv. Hand Pentagon over til dit barn, når du har et hul i sin midte. Sig til ham at skære den midterste del af pentagon, ved hjælp af hullet for at gøre opgaven lettere.
  • Dekorere Pentagon. Når dit barn er færdig skære pentagon, fortæl ham at dekorere pentagon med perler, knapper, glitter, og bomuld. Du kan også bede ham om at bruge Pentagon til at spore en anden femkant på et stykke papir.


Under oprettelsen Pentagon ud af Popsicle pinde

Under oprettelsen Pentagon ud af Popsicle pinde, så glem ikke at rose dit barn efter gør et skridt korrekt. Bekræftelse et veludført arbejde vil tilskynde ham til at gøre sit bedste i denne aktivitet. Du skal dog ikke irettesætte ham, da han ikke var i stand til at følge dine instruktioner. Vis ham, hvordan du gør det på den rigtige måde, og indvarsle ham blidt at gentage, hvad du har gjort.

Bortset fra at hjælpe dig i at undervise dit barn, hvordan en femkant ser ud, femkanter lavet af Popsicle pinde kan også bruges som pynt til et barns værelse. Male og dekorere de Popsicle sticks, så de komplimenterer stilen i rummet. Du kan endda gøre pentagon tredimensionelle ved at bruge super lim til at holde Popsicle pinde sammen.