E2a

Hvordan man laver en bagning sten

En bagning sten er, hvad bagere bruger til at forhindre afbrænding de varer, de kommer til at sætte i ovnen. Dette virker som en barriere mellem fødevaren blev bagt og varmen fra ovnen. I dag er en bagning sten mest brugt, når madlavning pizza, men der er også andre opskrifter, som vil kræve dig til at bruge denne, når du bager. Du kan lave din egen bagning sten, som du kan bruge med din ovn.

Lær at lave en bagning sten ved at følge de trin, der er angivet nedenfor.

Hvordan man laver en bagning sten. Gnid olivenolie på flisen.
Hvordan man laver en bagning sten. Gnid olivenolie på flisen.

  • Køb flisen. Den første ting, du skal gøre, er at købe den flise, du vil bruge som en bagning sten. Den bedste flise at bruge, er en uglaseret klinkegulv. Du kan købe dette fra flise butikker. Sørg for at du får en størrelse på flise, der passer inde i din ovn. Du kan også tjekke ud Buy flise . Du kan tjekke de forskellige størrelser af stilarter, at de har, så du kan vælge den bedste til at passe ind i din ovn.
  • Rengør flise godt. Rengør flise grundigt med vand. Du kan bruge en slange med højt vandtryk, så du kan fjerne støv og andet snavs partikler, der er på flise. Du bør ikke bruge sæbe eller opvaskemiddel til at rengøre flise, da det vil blive absorberet i det, og det kan ændre smagen af ​​de varer, du har i sinde at bage. Lad flise tørre helt, før du fortsætter med næste trin.
  • Gnid olivenolie på flisen. Når flise er allerede tør, kan du gnide olivenolie på overfladen. Den olivenolie vil sæson flisen, så den er klar til brug i din ovn. Dette vil også forhindre mad at udslip fra din bradepande at holde sig til flise. Når gnide, skal du bruge en cirkulær bevægelse. Gnid olien, indtil der ikke er mere skinne tilbage på flisen.
  • Varm op bagning flise. Det sidste trin er at varme op bagning flise. Sæt din bagning flise inde i ovnen og sæt temperaturen til 300 grader Fahrenheit. Er det ikke nødvendigt at forvarme ovnen. Lad flise til at bage i 3 til 4 timer. Efter bagning, får stenen ud af ovnen og lad den afkøle. Nu har du en bagning sten, som du kan bruge til at foretage pizza og andre opskrifter.
  • Brug af bagning flise. Nu kan du bruge din bagning flise. For at bruge den, skal den indstilles på den nederste rist i din ovn. Forvarm ovnen i henhold til instruktionerne på din opskrift. Sæt fadet på toppen af ​​bagning flise når den er klar. Pladen vil forhindre maden fra afbrænding.


Det er de trin, du skal følge, hvis du vil lave din egen bagning flise. Nu er alt du skal gøre er at finde et par opskrifter, så du kan begynde at bage.