E2a

Hvordan man laver en Askepot græskar

Askepot er en klude til rigdomme historie, der er blevet et af de mest populære eventyr i verden. Der er virkelig noget om at gennemgå prøvelser af livet kun at finde en lykkelig slutning i slutningen af ​​fortællingen. Nå, Askepot er virkelig om, og hvordan hun klaret ondskab af hendes stedmor og trin søstre kun at finde sand lykke i form af en galant prins. Selvfølgelig var Askepot kun i stand til at overvinde alle de prøvelser gennem hjælp fra hendes dyrevenner og hendes gode fe.

Et særligt element i historien er, hvordan et græskar var magisk udvidet og intrikate indrettet til at blive Askepots vogn til bolden. Denne lille element i historien har gjort græskar en særlig ornament for enhver form for Askepot part. Derfor, hvis du kaster en, så vil du gøre klogt i at have et par græskar overdådigt udsmykket som indretning til arrangementet. Her er nogle tips om, hvordan du aktiverer dit græskar ind i en sand blå kunstværk.

Hvordan man laver en askepot græskar. Pick ud en dejlig græskar.
Hvordan man laver en askepot græskar. Pick ud en dejlig græskar.

  • Pick ud en dejlig græskar. Græskar er en af ​​de mest elastiske produkter i verden. Det tager et stykke tid for dem at rådne og nedbrydes i modsætning til andre frugter og grøntsager. Derfor er mange mennesker dekorere deres græskar til Halloween et par uger før den dato. Da du opretter en Askepot græskar, det virkelig betyder ikke noget, når du får det, da det sandsynligvis vil vare længere end selve partiet. Men det er vigtigt at udvælge et græskar, der er anstændigt og fejlfrit. Selvfølgelig, hvis der ikke findes perfekte græskar, men i det mindste, få en, der er præsentabel. Få en flere græskar hvis du planlægger at have mere end én græskar indretning til festen.
  • Sæt et arbejdsområde. For at omdanne en almindelig græskar ind i en Askepot græskar, bliver du nødt til at male hele den græskar. Når det er sagt ville du brug for et arbejdsområde apt for projektet. Du vil blive sprøjte maling på græskar, så sørg for at dække gulve med gamle aviser og scratch papir. Hvis det er muligt, male græskar udenfor, så du ikke ved et uheld ødelægge dine møbler eller vægge inde i dit hus.
  • Start dekorere græskar. Tør hver græskar før du sprøjte male det. Det er bydende nødvendigt, at græskar er fri fra alle former for partikler, især fugt. Når korrekt rengøres og tørres, begynder at sprøjte maling på den. Brug en metallisk farve som sølv eller guld, eller enhver anden farve, du ønsker. Spray en dejlig indledende pels og lad det tørre. Når tør, spray den anden og sidste lag. Hvis du vil, kan du sprøjte bunden af ​​græskar samt. Tillade malingen at tørre helt og derefter sprøjte et tyndt lag af klæbemiddel rundt om kroppen af ​​græskar herunder toppen. Drys glitter og alle former for konfetti på græskar og det vil klæbe til spray på lim.


Når du har dekoreret hver græskar

Når du har dekoreret hver græskar, vil det hele koges ned til, hvor du vil placere disse elegant designet græskar. Sæt det foran dit hus eller placere den ved et vindue. Brug din fantasi.