E2a

Hvordan man lærer silke screening

Nogensinde spekuleret over, hvordan du kan skabe dine egne T-shirt designs, eller hvordan du kan lave udskrifter på stoffer? En af de nemmeste og billigste måder at sætte mønstre og prints på tøj er ved hjælp af en silke-skærm. Her er hvordan du kan lære kunsten at silke screening.

Hvordan man lærer silke screening. Basics.
Hvordan man lærer silke screening. Basics.

  • Basics. Først og fremmest skal du vide mekanikken bag silke screening. Grundlæggende er et serigrafisk består af to lag, hvor man bogstavelig talt lavet af en skærm, hvor væsker let kan passere. Dette vil tillade malingen at passere fra den ene ende af skærmen til klædet, der findes på den anden ende. Det andet lag er en film, der er lavet af plast, hvilket vil forhindre malingen i at strømme fuldstændigt. Filmen vil afgrænse de figurer og mønstre, du forsøger at skabe. Silk skærme er stor, når du har brug for at masseproducere skjorter på et budget.
  • Research. Dernæst vil du nødt til at finde ud af de forskellige trin i at skabe en silketryk, samt de forskellige materialer, som du bliver nødt til at bruge og de forskellige teknikker, der anvendes i silke screening. Generelt dine bedste kilder til at lære om silke screening teknikker er internettet. Der er masser af ressourcer på internettet. Ikke alene er der mange hjemmesider, der kan tilbyde dig oplysninger om, hvordan vi kommer videre med silke screening, men der er også forskellige medier, der udbydes på internettet. For eksempel kan du læse om silke screening, eller du kan lytte til podcasts, eller du kan endda se video tutorials, der generelt er den nemmeste måde at lære om silke screening ved hjælp af internettet.
  • Processen. Når du har gjort din forskning, er det næste skridt er at tage de materialer og forberede silketryk selv. Du skal bruge en frame, hvor du vil tack på skærmen. Bagefter tage udskrift, som du vil gøre til et serigrafisk mønster, og sætte det lag af grønne film over den. Tag en kutter og derefter incise mønsteret ud af den grønne film, og sørg for, at du gør dette omhyggeligt, da eventuelle fejl vil fremgå, når silketryk anvendes. Når du har skåret ud mønsteret fra filmen, tack filmen på skærmen, og derefter bruge fortynder til at fastgøre filmen til silke.
  • Ansøgning. Når din silketryk er lavet, kan du bruge det ved at tage en svaber og derefter anvende nogle maling på toppen af ​​silketryk med klud på bunden af ​​skærmen. Brug sugefoden køre malingen over silketryk. Sørg for, at du beskytter det inderste lag af den korte på bunden, så kun den ene side af trøjen er silke screenet. Når du tilføjer farver, kan du oprette en separat serigrafisk design for hver enkelt farve i print.

Med disse trin, bør fremstilling og anvendelse af silketryk være let. Med lidt øvelse og tålmodighed, bør du være i stand til at mestre kunsten at skære mønstret fra filmen og anvende maling, som er de mest afgørende skridt i silke screening.