E2a

Hvordan man lærer at tegne uden at deltage kunstskole

Nogle mennesker er født med de færdigheder til at tegne, mens andre gå på kunstskole for at få de færdigheder, de har brug for tegning. Hvis du ønsker at lære at tegne, er det ikke nødvendigt, at du gå på kunstskole. Art skole kan være temmelig dyrt og pengene til de materialer, du får brug for tegning kan føje til dine udgifter. Der er masser af kilder, som du kan bruge til at forbedre dine færdigheder i tegning.

Læs tips nedenfor for at vide, hvordan du kan lære at tegne uden at deltage kunstskole:

Hvordan man lærer at tegne uden at deltage kunstskole. Køb nødvendige materialer.
Hvordan man lærer at tegne uden at deltage kunstskole. Køb nødvendige materialer.
  • Købe bøger. Besøg din lokale boghandel og gå til kunst sektion. De kan have nogle specielle bøger om tegning for begyndere. Fokus på den type tegning, du er interesseret i. Nogle bøger er rettet mod landskab tegning, mens andre fokuserer mere på menneskekroppe. Gennemse bogen for at se, om instruktionerne er nemme at følge. Må ikke købe bøger, der er rettet mod avancerede lektioner, hvis du er bare en nybegynder. Du er nødt til at fokusere på det grundlæggende først, før du kan øve mere avancerede metoder i udarbejdelsen.
  • Køb nødvendige materialer. Nogle grundlæggende elementer, som du har brug for tegning er et sæt af tegning blyanter, en skitseblok, et viskelæder og en god blyantspidser. Du kan finde alle disse fra boghandel.
  • Søg gennem andre tegninger. Det kan synes at finde inspiration i første omgang. Du kan søge på internettet for nogle tegninger fra dine yndlingskunstnere, så du kan se deres teknikker. Dette kan også hjælpe dig med at afgøre, hvilken type tegninger, du ønsker at fokusere på. Prøv og genskabe deres tegninger som praksis. Du kan tilføje din egen stil til tegningerne også.
  • Øv tegning. Øv tegning nogle objekter i dit eget hjem. Dette kan være så simpelt som en vase, en plante eller nogle møbler. Du kan være rusten i starten, men hvis du øver hver dag, vil stregerne være lettere at gøre. En anden ting du kan gøre er at gå ud af huset og besøge parken eller et lokalt museum. Der er masser af objekter, der kan give dig inspiration til din tegning. Gør dette til din daglige aktivitet, så du har noget nyt at tegne hver dag.
  • Forbedre dine teknikker. Efterhånden som du bliver bedre i udarbejdelsen grundlæggende former, kan du forbedre dine teknikker. Undersøgelse skygge og skygger. Til dette kan du bruge en lille bordlampe, som du kan dirigere til et objekt, så du kan se, hvilken retning skyggen går. Tegn billedet med skygge. Pretty snart, vil du ikke brug for en lille lampe til at bestemme placeringen af skyggen.

Disse er nogle af de ting, du kan gøre, så du kan forbedre dine tegnefærdigheder uden at deltage kunstskole. Den vigtigste ting, du bør gøre, er at øve sig. Det vil være nemt for dig at udvikle dine færdigheder, hvis du tager dig tid til at øve hver dag. Se tegning tutorials online for at forbedre dine færdigheder videre og lære nogle nye teknikker.