E2a

Hvordan man kaster en prinsesse tema fødselsdagsfest for børn

Belle, Tornerose, Snehvide, Ariel, Askepot, Mulan og lot-der er så mange Disney prinsesser din datter kan se op til. På et tidspunkt i hendes liv, har enhver lille pige altid ønsket at vokse op en prinsesse, så hvorfor ikke give hende en smag af, at livet ved at kaste sin egen prinsesse-tema fødselsdagsfest. Tiaras, kjoler, prins frøer og magi græskar!

Hver detalje af partiet er vigtigt, så her er en tjekliste over ting at overveje, når de foretager en prinsesse tema fødselsdagsfest for din datter.

Hvordan man kaster en prinsesse tema fødselsdagsfest for børn. Hvis du vil have dit barns part virkelig standout.
Hvordan man kaster en prinsesse tema fødselsdagsfest for børn. Hvis du vil have dit barns part virkelig standout.

  • Invitationer. Send dine invitationer snarest muligt, når du har alle de vigtige detaljer såsom mødested, påklædning, tid og dato indstillet. Afspejler prinsessen tema i dine invitationer, der nemt kan gøres med et par duftende pink og lilla papir, glitter og pailletter. Hvis budgettet tillader det, kan du binde de trykte oplysninger til en prinsesse tryllestav eller tiara, der kan købes i storcenteret. For påklædning, siden leje en prinsesse kjole kan være for dyrt for dine gæster kan du ønsker at få dine gæster ankommer i farvekodede påklædning. For eksempel er alle pigerne klædt i gult, mens drengene i lilla. Du kan give gæsterne tiaraer og kroner, som de ankommer.
  • Dekorationer. Når du har et mødested sæt, brainstorm et par ideer om, hvordan man forvandle din ydmyge plads i balsalen på hver eneste lille prinsesse 'drøm. Heldigvis da prinsesse temaer er en af ​​de mest almindelige temaer for parterne til piger, er underleverandører sandsynligvis fyldt med hundredvis af dekorationer til en prinsesse fest. Fra pink part favoriserer til mousserende tiaras og selv glas hjemmesko, kan du finde det der. Du vil helt sikkert finde noget der passer til dit budget! Glem ikke at få fat i tiaras, lyserøde skinnende balloner, og kroner til drengene! Du kan også købe plastringe med falske perler som foræring til festen.
  • Fødevarer. Fra dekorationer til fødevarer, bør du binde det med prinsessen tema. For maden, holde lækkeri fingermad i tankerne. Tænk sukker og krydderier og alt godt, hvad enhver lille pige drømme er lavet af! Du skal have cupcakes med pink glasur, jordbær sorbet, svin i et tæppe, hotdogs på pinde og sådan. Du kan også tilføje for lidt af prinsesse flair til menuen med kiddie champagne. For at gøre barnlille champagne, kombinere kulsyreholdigt vand og saften af ​​dine valg. Du kan også prøve mousserende druer eller æble cider blandet med sodavand. Det centrale her er at få boblerne!
  • Spil. Som en del af underholdningen, hvorfor ikke have en magisk show eller en marionet show, der fortæller deres yndlings Disney prinsesse historie. Hvis du tænker på at udvide partiet i en sleepover, hvorfor ikke have en Disney prinsesse film maraton? Du kan også ønsker at medtage sjove spil som vugger for æbler (Snow White style) eller match-the-Sko (glassko inspireret).


Hvis du vil have dit barns part virkelig standout

Hvis du vil have dit barns part virkelig standout, tilsættes en sjov aktivitet som en ansigtsmaling hjørne, hvor børnene kan have glitter tatoveringer sætte på og har sommerfugle, trapper og regnbuer malet på deres ansigter. Du kan også have en autentisk transport ride med matchende pony til at give barnet er en fornemmelse af, hvad det føles at ride i en prinsesse vogn. Din datter vil virkelig partiet og huske dette i mange år fremover. Have det sjovt og held og lykke!