E2a

Hvordan man kaster en karaoke fest

Er du træt af den gamle rutine

Er du træt af den gamle rutine? Er dine partier kedeligt og stereotyp? Nu er det tid til forandring. Find et sjovt sted at smide din fest. Opsæt en aktivitet alle vil nyde, uanset hvem de er. Det er, hvad smide en karaoke fest er ca.

Karaoke er som opium for masserne, fordi det transporterer dem til steder og tidspunkter, de aldrig selv troede muligt. For en nat bliver de stjerner, de drømmer om at blive. Selv om de ikke er velsignet med den samme talent som de stjerner, de beundrer, de bælte ud af deres yndlingssang uden frygt for at se tåbelig. Dette, min ven, er karaoke party-den bedste fest i verden.

Med disse enkle tips kan du blive herre over din helt egen karaoke fest. Den smukke ting om dette er, at du og dine venner er stjernerne. Før du kan synge dit hjerte ud, skal du først sætte scenen for nogle sjove karaoke.

Hvordan man kaster en karaoke fest. Opmuntre publikum deltagelse.
Hvordan man kaster en karaoke fest. Opmuntre publikum deltagelse.

  1. Inviter venner over. Før du sætter dig ned på din coach, komme ud din telefon og lad dine hænder gøre det taler. Spørg så mange venner til at komme over som muligt. Inviter folk med forskellige musikalske tilbøjeligheder. Få en rocker, en balladeer, en pige, der elsker kærlighedssange og du har din egen fest. Mangfoldigheden af ​​musik og kærlighed til sang er, hvad der vil brændstof din fest. Insister på dine naboer kommer over. (Dette mindsker din risiko for at få arresteret for offentlig forstyrrelse.)
  2. Sætte scenen. Giv ud backstage passerer til dit arrangement. Udrust din plads ved at gøre det til at ligne en rigtig scene. Lej karaoke-maskine på forhånd at dække det vigtigste aspekt af din fest. Husk, at uden en karaoke-maskine, kan du ikke have en karaoke fest. Omfatter de nødvendige rekvisitter til at gøre det ud som en autentisk scene. Put up bannere og udrulning tæpper. De tæpper tilføje et halvfjerdserne føler til stedet, mens absorbere nogle af støjen. For at gøre scenen perfekt, skal spotlights installeres. Endelig tilføje en grøn plads til at forberede sangerne for deres præstationer på scenen.
  3. Opmuntre publikum deltagelse. Medbring bongos og maracas. Sæt stole tæt på scenen. Det tilskynder de andre mennesker at se og klappe de vordende kunstnere. Smide nogle bh'er og trusser til en ekstra effekt. Når nogen gør en stor præstation, smide et par trusser, og de andre vil sikkert følge efter.
  4. Få memorabilia til at huske festen. Print ud nogle særlige t-shirts. Du kan også tildele den bedste sanger om natten med et trofæ. Tage masser og masser af billeder til dit album. Næste gang dine venner er overstået, vil det være en god samtale stykke.

Du har med succes gennemført en karaoke fest, og du har planlagt hele arrangementet. Bravo! Det kræver en særlig person til at trække noget fra sådan. I fremtiden kan du gøre den næste fest endnu vildere.