E2a

Hvordan man kan fremme musiker (e) online

At underskrive flere rekord tilbud, musikere er nødt til at få den nødvendige og forudsætningen fanskare, der vil sikre deres succes i musikindustrien. Fremme musikere online kan være et billigere alternativ på grund af sin adgang til en masse mennesker med blot et par klik. Der er masser af online sites, der kan holde effektive reklamer for spirende musikere.

Her er nogle måder at udnytte online-muligheder for at fremme musikere.

Hvordan man kan fremme musiker (e) online. Opret konti på sites, der normalt genererer en masse trafik.
Hvordan man kan fremme musiker (e) online. Opret konti på sites, der normalt genererer en masse trafik.

  • Opret konti på sites, der normalt genererer en masse trafik. Sociale sites som Facebook og MySpace kan være meget nyttige i at indføre musikere til sindet strøm af mennesker. Musikeres billeder og prøve musik kan nemt sendes eller uploades for alle at se. MySpace giver en vigtig mulighed for at uploade MP3'er meget nemt. Hertil kommer, kan musikeren arrangere profilerne efter, hvordan de ønsker deres fans til at sætte pris på dem. Hvis fans har kunne lide hvad de hørte eller så, kan de altid hente disse filer og fremme de sange og musikere selv.
  • Opret en officiel hjemmeside, der vil repræsentere dine musikere godt. Denne hjemmeside vil tjene som en opslagstavle, hvor alt vigtigt om bandet eller musikere er udstationeret. Det kan også indeholde prøven musik, der vil fremvise musikernes musikalske talenter. En business-minded skridt er at bruge hjemmesiden til at vise interessante personlige elementer af musikeren og derefter oprette en mulighed for at sælge det til besøgende eller ventilatorer. En klog trick er at gemme en pre-uploadet sang med en WMV-fil. Dette vil lade dig uploadet en tom video, og en mere acceptabel kvalitet af lyd.
  • Hvis du er villig til at give et budget for dette, forbered dig på at tilbringe i bytte for at have en fan base. Nogle steder såsom Numberonemusic.com kan finde fans for musikerne at du er fremme i udveksling af et indmeldelsesgebyr.
  • Deltag i en musikalsk konkurrence site som ourstage.com. Denne hjemmeside giver dig mulighed for at fremvise dine musikere eller band ved at uploade deres billeder og sang stykker. Dette er et meget smart træk blandt startere. Musikere bør indføres først med deres egne udvælgelsesprøver før måle deres styrker i en bias måde. Da dette site værdsætter vindere velovervejet, er musikere får større chance for at blive anerkendt på grund af deres talenter.
  • Frembringe konkrete produkter af din musiker arbejde. Have software MP3'er omdannet til reelle håndgribelige CD'er, som kan købes online. Disse er meget effektive foranstaltninger ved fastsættelsen sindet af de mennesker i dine musikeres musik. Men vær forsigtig med at vælge den hjemmeside, hvor du ønsker din annonce materialer, der skal bogføres. Vær opmærksom på, at selv om medlemskaber i disse selskabers websteder er gratis, deres tjenester er ikke. Vær sikker på at forberede nogle ekstra budget til at overbevise folk til at stole på og værdsætte dine produkter.
  • Kend online-annoncering arrangement med andre, der har opnået en god tilskuerne valgdeltagelsen med deres musikere. Lær at bruge rubrikannoncer online og prøve at sende dine musikeres detaljer i det, samt deres respektive carrier sange. Sendte e-mails til de mennesker, som du mener kan hjælpe dig i tider som disse. Bed dem om at fremme dit budskab på deres vens indbakker så godt.


Fremme musikere online er ikke en hård opgave

Fremme musikere online er ikke en hård opgave. Det vil dog medføre masser af tålmodighed på musikerens del også. Dog vil være berømt eller endda anerkendt på den enkeltes håndværk medføre mange bestræbelser trods moderne metoder.