E2a

Hvordan man bruger tømmer til at bygge en reol

En bogreol er let at bygge med de rigtige redskaber og materialer

En bogreol er let at bygge med de rigtige værktøjer og materialer. Tømmer er en af ​​de væsentlige komponenter til fremstilling af en robust reol. Nyt tømmer eller gode gamle tømmer vil gøre pænt at gøre en god bogreol til at huse din bogsamling og vise nogle af dine nips. Her er de trin, hvordan du bruger tømmer til at bygge en reol.

  • Afgørelse om størrelsen af bogreolen, du ønsker at opbygge. Du er nødt til at måle det rum, hvor reolen skal placeres. En standard reol kan være omkring seks meter med to fødder og seks tommer. Afstanden mellem hylderne afhænger af højden på højeste og største bog. Under de nøjagtige målinger vil bestemme mængden af ​​tømmer, at du skal købe.
  • For denne standard reol du får brug for ét stykke tømmer, der måler to inches af ti inches af tolv fødder. Du skal også bruge to stykker tømmer, der måler en tomme af ti inches med otte meter. Men nok vinkeljern for antallet af hylder, som du planlægger at sætte i din bogreol. Alloker fire L-beslag per hylde.
  • Skær de to inches af ti inches af tolv meter stykke tømmer i to stykker hver måler 72 tommer. Disse vil være siderne af reolen. De to stykker af en tomme af ti inches med otte fødder skal skæres i tre lige store dele. De vil danne toppen og bunden af ​​reolen. Resten vil blive anvendt af hylderne. Du kan få disse stykker tømmer cut for dig på tømmer værftet.
  • Sand stykker tømmer, indtil de er glatte. Bestem hvilket vil være den rigtige side. Disse er normalt de glatte sider med ingen mærkbare revner og skamplet.
  • Saml siderne af reolen, herunder de øverste og nederste dele, knytter dem med træskruer tre fjerdedele inches lang. Når siderne er samlet markere de afstande, hvor du vil placere hylderne. Fastgør vinkeljern på siderne af reolen. Juster beslagene og placere dem omkring tre inches ind fra forsiden og bagsiden af ​​reolen. Der bør være et ekstra tillæg på omkring en tomme fra toppen af ​​reolen og den første hylde. Fastgør hylderne begynder fra toppen og arbejder din vej ned, sikring hver hylde på vinkeljern.
  • Dækker bagsiden af ​​reol med en fjerdedel tomme tyk krydsfiner. Sand kanterne af krydsfiner til at gøre for at gøre det glat og klar til efterbehandling.
  • Beslut dig for, hvordan du vil afslutte din bogreol. Du kan male det, farves det eller sand det meget glat, før du anvender flere lag lak til en skinnende finish. Glem ikke at give den samme behandling til bagsiden af ​​din bogreol.

Vælg den rigtige form for tømmer at bruge, når du bygger din reol

Hvordan man bruger tømmer til at bygge en reol. Afgørelse om størrelsen af bogreolen, du ønsker at opbygge.
Hvordan man bruger tømmer til at bygge en reol. Afgørelse om størrelsen af bogreolen, du ønsker at opbygge.

Vælg den rigtige form for tømmer at bruge, når du opbygger din bogreol. Hårdttræ kan være dyrt, men det vil give dig holdbarhed og mange års lang tids brug. Hylderne vil være mere robuste og vil ikke være tilbøjelig til at bøje i forhold til blødt træ, såsom fyr. Hvis du er på udkig efter en lille bogreol, der vil blive brugt af et barn, så du kan bygge en ved hjælp af blød tømmer, der vil være billigere og kan vare indtil dit barn er vokset fra det.