E2a

Hvordan man bruger en luft kompressor

En luftkompressor er en af ​​de mange værktøjer i en husstand garage

En luftkompressor er en af ​​de mange værktøjer i en husstand garage. Det er en holdbar og praktisk værktøj, der har en bred vifte af anvendelser, såsom dæktryk og luftmadrasser, airbrush maleri, kraftoverførsel op boltepistoler og hæftemaskiner og en hel masse mere. Ved hjælp af en kompressor er faktisk nemt, og det kan være sjovt så godt.

Hvordan man bruger en luft kompressor. Forbered kompressoren.
Hvordan man bruger en luft kompressor. Forbered kompressoren.

Vær sikker på at sætte dig ind om de forskellige dele af en luftkompressor, især når du bruger det for første gang for at undgå forvirring og fejl under drift.

  • Beholderen manometer-måler niveauet af lufttrykket i kompressoren tank.
  • Lufttrykregulatoren-regulerer trykket der pumpes ind i luft værktøj eller tilbehør.
  • Den regulerede manometer-viser lufttryk frigivelse eller output.
  • Sikkerhedsventil-udgivelser lufttryk, når den maksimale ønskede tryk er overskredet.

Her er nogle vigtige tips om den rigtige måde at bruge en luftkompressor.

  • Forbered kompressoren. Drej afbryderen til "off" position ved at dreje kontakten med uret. Slut slangen til kompressorens flyselskab stikkontakt. Herefter sættes luft værktøj eller den specifikke tilbehør alt efter formål, som du ønsker at bruge din kompressor. Det kan være et dæk inflation, et manometer eller en slag pistol, at nævne nogle få.
  • Sæt i luften kompressor. Tænd for strømmen, og indstil arbejdstryk på din luft værktøj eller tilbehør derefter sætte din kompressor til en stikkontakt. Kompressoren vil derefter suge luft ind i tanken. Du skal ikke bekymre dig om utæt eller for meget lufttryk. Luften kompressor slukker automatisk efter det har nået den forudindstillede tryk. Når det slukker, vil det nu være klar til brug.
  • Suge luft. Tryk udløseren af ​​din luft værktøj til at frigive lufttryk ind i dit dæk, eller det objekt, du skal bruge kompressoren til. Slip ikke triggeren for at tillade trykluft til kontinuerligt strømme gennem objektet.
  • Efterfyld, hvis nødvendigt. Der kan være tilfælde, hvor den komprimerede luft, der blæses ind i den tømte objekt er utilstrækkelig. Du kan genopfylde luftkompressoren ved at lade det sidde og ikke bruge den i et stykke tid, indtil opladningen støj, som er vejledende, at det bliver mere luft stopper eller det automatisk slukker. Efter genpåfyldning, kan du vedhæfte luften værktøjet igen, og fortsætte med dit arbejde. Du kan genoplade eller refill din kompressor så mange gange som nødvendigt.
  • Lukke den ned efter brug. Sluk for strømmen slukkes og tag luft kompressor. Reducere eller tømme trykket tilbage i kompressoren ved at slippe sikkerhedsventil.

Du kan også bruge en luftkompressor til rengøring, såsom udblæsning støv, der har ophobet i din luftkonditioneringsanlæg, køleskab og elektriske ventilatorer. Sørg for at du har læst manualen om, hvordan man korrekt betjene, rengøre, og smøre din luft kompressor til at holde det holdbare og nyttigt for en længere periode.