E2a

Hvordan man ændrer en tromme hoved

Spille trommer kan virkelig være sjovt og vidunderlige, især hvis du er en musikelsker. Du skal bare slå det med dine egne bevægelser, så du opretter en lyd, der kan blive til musik, når du har oprettet et mønster. Men der er tidspunkter, hvor du får så ophidset, at du rammer din tromme for hårdt. Før du ved af det, du allerede har et hul på din tromle hoved. Du kan forsøge at dække dette, men lyden kan ændre sig, så den bedste løsning er at erstatte det.

Hvordan man ændrer en tromme hoved. Kontrollér tilstanden.
Hvordan man ændrer en tromme hoved. Kontrollér tilstanden.

Her er de rigtige måder at gøre ændre en drum head dig selv:

Kontrollér tilstanden

Kontrollér tilstanden. Før du begynder at bekymre sig om det hul, som du ved et uheld lavet på din tromle, tjek først sin tilstand, hvis det virkelig skal udskiftes. Hvis den hvide dækning af tromlen hoved er blevet beskadiget, eller der er boble dele, der optræder, så er dette det rigtige tidspunkt for dig at ændre det, da det skaden vil bare vokse sig større gennem tiden.

Beslut om udskiftning hovedet

Beslut om udskiftning hovedet. Da dette er din chance for at udskifte dit gamle tromle hoved, kan du prøve de andre typer af trommeskind rådighed. Du kan vælge mellem nålestriber, der passer til rocker-type, de hvide coatede trommeskind, som producerer en varm lyd, eller de klare dem for en ringende lyd. Du kan holde tromlen hoved til din toms, mens du kan få en ny til din snare. Det afhænger af dine præferencer og stil, selvfølgelig.

Tag den knækkede drum head

Tag den knækkede tromme hovedet. Det er tid at tage din tromme hoved. Husk at gøre det ordentligt for at undgå at beskadige træet del. Du kan løsne strammeskruerne i urets måde, hvor du anvender kvartalet rotation.

Kontrollér tilstanden. Beslut om udskiftning hovedet.
Kontrollér tilstanden. Beslut om udskiftning hovedet.

Du kan nu se indersiden del af din tromle. Undersøg det, hvis det har akkumuleret nogen form for snavs eller støv derefter tørre snavs væk med en fugtig klud.

Sæt den nye tromle hoved

Sæt den nye tromle hoved. Efter at gøre dette, kan du allerede sat den nye tromle hoved. Vær forsigtig i tuning pinde, da du vil have alle parter til at være lig at undgå forkerte mønster. Du kan gøre dette ved at anvende uret mønster igen. Også tælle de gange, du har slået pind, så du kan gøre det samme på de andre pinde.

Hold tonerne af din tromme på den måde du ønsker det, bare huske på, at hvis det er for løs, kan det bryde igen, og du bliver nødt til at erstatte din tromle hoved for anden gang. Tag dig tid til at gøre tuning, da du skal holde alle de pinde på samme spor for at undgå lyd uoverensstemmelser.


Husk at holde din tromle i god form hele tiden

Husk at holde din tromle i god form hele tiden, og også rense dens dele når det er muligt. Må ikke være for hård på det for at undgå at bryde nogen dele ligesom tromme hoved. Du kan også søge bistand fra eksperter om trommer, hvis du ønsker at spille med det i en perfekt måde, uden at skulle beskæftige sig med beskadigede dele. Efter alt, er at have et trommesæt allerede betragtes som en musikalsk investering.