E2a

Hvordan laver yndig baby shower centerpieces

Uanset om du er en mor til at være

Uanset om du er en mor at være, en udpeget koordinator eller en gæst til en baby shower for forældre til at være, er der en masse ting for at forberede eller at overveje for en baby shower-invitationer, dekorationer, takkekort, tilbehør og især centerpieces. Det centrale er, som navnet antyder, er udsmykningen i midten af ​​bordet, hvor gæsterne vil placere gaver til både mor og den kommende baby. Disse behøver ikke at være dyrt, så her er et par centerpieces som du kan gøre dig selv.

  1. Ble 'kager'. Dette er faktisk en af ​​de mest populære centerpieces disse dage, fordi de tjener et dobbelt formål at være yndig såvel som praktisk. Du kan lave flere lag af bleer til at gøre denne kage, og du kan enten indsætte gaver i hver valset ble, eller binde dem med bånd over på hele kagen, for at tjene som kage dekoration. Der er masser af retning på internettet, som du kan følge for at gøre dem, eller du kan bare fløj det med den grundlæggende idé om, hvad en kage ser ud. Du kan endda tilføje et hoved og nogle våben til det, hvis du har forsyninger til at lave dem.
  2. Baby sok roser. Som navnet antyder, gør du disse roser ved hjælp baby strømper. Du kan bruge seks par, hvis du ønsker at gøre et dusin roser for kernen eller mindre, hvis du er presset på for tiden. Du behøver kun at have de sokker, grønne blomster tape, grønne blomster tråd, bidetang, vase og nogle små blomster fra blomster shop for ekstra effekt.
  3. Scrapbog. Du laver en scrapbog med øjeblikke af moderen til at være som din omdrejningspunktet for gæster til at se på i løbet af baby shower. Hvis familien har andre børn bortset fra den kommende baby, kan der også være billeder af mor med dem og hele familien. Dette er en stor isbryder til at få gang i festen, og du måske ønsker at tilføje en tom hæfte, som gæsterne kan skrive en særlig besked i. Du kan spørge rundt håndværk butikker for kreative ideer til, hvordan du gør din scrapbog, og for ekstra dekorationer som du måske ønsker at tilføje.
  4. Baby krans. Der findes mange typer af materialer, du kan bruge til at gøre en baby krans. Det kan være lavet af kviste, halm, vedbend, eller bånd. Bare sørg for, at det vil gå med temaet for bruseren. Du kan også tilføje bær og nogle ord af velkommen til baby strøet over det enten på en klud eller på en bred bånd.

Hvordan laver yndig baby shower centerpieces. Uanset om du er en mor til at være.
Hvordan laver yndig baby shower centerpieces. Uanset om du er en mor til at være.

Der er flere baby shower centerpieces som du kan sætte i midten tabellen, såsom en buket blomster med en dekoreret vase. Du kan også købe færdiglavede centerpieces, hvis du er i et travlt, men hvis du har tid, er det rart at lave en personlig omdrejningspunktet for din vens baby shower. Du kan også få part favoriserer for gæsterne at tage hjem som personlige bogmærker, nøgleringe eller køleskabsmagneter.