E2a

Hvordan laver tændte pejs vaser

Lounging foran en åben ild med familie og venner er en af ​​de mest underholdende måder at nyde ferien. Ikke alle kan dog nyde en pejs. Mennesker med allergi over for røg og varme, eller dem, der bor i meget varme klimaer, kan føle sig bedre ved at nyde en brændende pejs vase. Denne nemme projekt vil give stemning og atmosfære, en pejs har, uden behov for at brænde logs eller overskydende varme.

Vælg vase

Vælg vase. Vælg flere store vaser. Afhængig af størrelsen af ​​det rum, skal du 04:57 vaser. Vaserne bør være fremstillet af glas eller klar plast. Disse bør være stort nok til at fungere som omdrejningspunktet for dit hjem, da de vil erstatte pejsen. Du kan vælge krystal vaser, der har skåret sider, der vil reflektere og sprede lys.

Arranger vase

Hvordan laver tændte pejs vaser. Vælg vase.
Hvordan laver tændte pejs vaser. Vælg vase.

Arranger vasen. Dernæst tage nogle kugler og anbring forsigtigt disse på bunden af ​​glasset. Sørg for, at du ikke bare hælde kuglerne på plads, da vægten af ​​kuglerne kan knække glasset. Tilføj nok til, at en fjerdedel af glas vase er fyldt med kugler. Kuglerne vil holde vase stabil på grund af den ekstra vægt i bunden af ​​glasset. De kugler kan også bruges til at tilføje farve til pejsen vaser. Du kan bruge flerfarvede kugler, der vil sprede lyset i forskellige farver. Tilføj forskellige farver i et glas, eller tilføje en farve kugler for hver glasvase.

Tilføj lys strenge. Dernæst tilføje streng lys på glasset vaser. Tilføj lige nok, så vasen vil blive fyldt med lys. Sørg for, at du ikke opretter ledningsrod, som du tilføjer i de lyse strenge. Gør dette ved omhyggeligt og forsigtigt lade streng lys falder ned på bunden af ​​glasset vase, udlejning naturlige bredbånd udgør undervejs, mens du styrer lyset strengene ned. Det vil også give de lette strenge at naturligt skabe rum og huller, der vil accent de små pærer.

Stik

Plug. Når de lyse strenge er på plads, tage en stikdåse og forbinde enderne af lyset strimmel. Stikdåsen kan derefter forbindes med en strømforsyning. Sørg for, at du placerer de lyse striber ind i glas vaser med strømledningen ende hængende på læberne af glas vase. Du kan tape stikdåsen til bordet eller gulvet, for at holde det stabilt. Du kan også dække elledninger med tæpper for at skjule dem fra visningen. Når dette er gjort, stik i stikdåsen, og nyde den varme glød, at din pejs vaser skabe. Du kan tilføje en pejs vase sat i alle værelser.

Vælg vase. Arranger vasen.
Vælg vase. Arranger vasen.

I modsætning til pejse, vil pejs vaser tilføje farve og en blid glød i din værelser uanset tidspunktet på året. Selv på toppen af ​​sommeren, genskabe en kølig og blid December sæson ved at sætte i pejsen vaser. Disse vil ikke tilføje varme, og vil ikke udsende røg - perfekt til hjem uden ildsteder i varme områder.