E2a

Hvordan laver spiselige fingermaling

Tilbringe kvalitetstid sammen med dine børn kan udgøre noget af en udfordring i disse dage. Hvis du er en arbejder mor og bekymret over ikke at kunne tilbringe tilstrækkelig tid med dine børn, så en weekend sjove aktiviteter er alt du behøver for at lette op skylden. Børn elsker at lege med maling, så planlægge et maleri session med dem.

Tilgængeligheden af ​​maling på markedet er indlysende

Tilgængeligheden af ​​maling på markedet er indlysende, men du kan også lave din egen spiselige finger maling. Spiselige fingermaling kan tillade dig at gøre andre ting, mens dine børn arbejder på deres kunst, uden at du behøver at bekymre dig, hvis de begynder at sætte maling på deres mund. Spiselige fingermaling er også let at lave og meget billig.

Hvordan laver spiselige fingermaling. Vågn op lidt tidligere på dagen for din planlagte weekend.
Hvordan laver spiselige fingermaling. Vågn op lidt tidligere på dagen for din planlagte weekend.

  • Vågn op lidt tidligere på dagen for din planlagte weekend Raid dine køkkenskabe for følgende punkter:. En kop mel, to spiseskefulde salg, frugtfarve, et piskeris eller mixer og en gryde. Tag en kop varmt vand, og en kop og halvdelen af ​​koldt vand. Hvis du ikke holder frugtfarve i dit køkken, så sørg for at kigge forbi den lokale butik for at få nogle. Det vil være bedre at få så meget udvalg af farvestoffer, så du kan producere flere farver for dine børn at lege med.
  • Start med at blande kop mel og salt i det kolde vand. Bland teser om gryden og rør ordentligt. Stir indtil alle klumper forsvinder. Når du blander disse nok, hæld i kop varmt vand i blandingen. Rør godt.
  • Placer gryde på toppen af ovnen, og lad blandingen koge på et medium høj indstilling. Konstant blandingen omrøres. Brug en træske til at røre blandingen på en ensartet måde - hvilket betyder, med eller mod uret. Bliv på den ene retning og vente, indtil blandingen begynder at blive tykkere.
  • Vent, indtil blandingen koger, mens du omrøring. Tag gryden væk fra ovnen, så snart blandingen er tyk nok. Husk at undgå at brænde blandingen som du røre det, og lad ikke klumper form i blandingen.
  • Snup et piskeris til at slå blandingen grundigt. Du kan bruge en mixer, hvis du har en, alternativt kan du bruge en metal gaffel og slå i blandingen hurtigt nok. Piskeris, slog eller bland indtil blandingen når en meget glat maling-lignende tekstur.
  • Få nogle engangskrus, der er små nok til at holde en farve af maling. På dette punkt, kan du ringe til dine børn og lad dem se, hvordan du blander farver. Tilsæt frugtfarve til blandingen og bland at skabe farver. Hvis du har begrænsede farvestoffer, kan du kombinere to eller flere farver for at skabe en anden farve. Mind dig selv om farvehjulet og arbejde på, hvad du har.


Som en tilføjet behandler til dine børn

Som en tilføjet behandler til dine børn, kan du tilføje sukker på blandingen, således at børnene ville elske det, når de begynder at smage malingen. Lad dine børn arbejde på deres kunstprojekter, mens du lader dem til at bage nogle goodies. God fornøjelse!