E2a

Hvordan laver snefnug lys

Snowflake lys er en pæn og billig måde at tilføje nogle blødhed og charme til din ferie indretning. Vi har alle, på et eller andet tidspunkt gjort papir snefnug, mens enten stadig i skole eller med vores børn eller vores børnebørn. I den følgende artikel vil du finde detaljer om hvordan man laver snefnug lys.

Skridt til at gøre Snowflake Lights:

1) samle forsyninger

Hvordan laver snefnug lys. 4) I dette trin, vil du være at lime dine snefnug sammen.
Hvordan laver snefnug lys. 4) I dette trin, vil du være at lime dine snefnug sammen.

Du skal bruge følgende:

  • Papir: enhver form for hvidt letvægts papir ville arbejde - papir er det bedste.
  • Saks, hvis arbejde med små børn, kan du overveje at få stump spids saks
  • Selvklæbende lim eller endda dobbeltsidet tape ville arbejde eller endda gummi cement lim
  • Små strenge af klare ferie lys
  • Dekoration til de snefnug,. Glitter, små perler, pailletter, klar glitter, maling, falsk sne, engel hår (for voksne til kun at bruge,, Angle hår er spundet glas har du brug for at være meget forsigtig, hvis du bruger det ville endda anbefale at bruge et par af medicinske handsker til at anvende) noget, der ville føje til glitre fra lysene.

2) Første skridt er at skære de snefnug. Hver snefnug skal have en tvilling. Hvis du har 25 lys, så bliver du nødt til at skære 50 snefnug. , Den nemmeste måde at gøre dette på er med to stykker papir foldet sammen, så den snefnug match.

3) Når du klipper snefnug ud, så er det tid til at dekorere dem. Hvis du foretrækker du kan altid lade dem plain. Den nemmeste måde at dekorere er glitter. Sætte en meget tyndt lag alle formål lim på ydersiden af ​​snefnug, og drys glitter over det hele. Du ønsker at gå let på alle formål af limen, så det tørrer hurtigt. Du kan også dekorere dem med nogle iriserende pailletter eller endda små perler. Til at dekorere snefnug, skal du bruge lette genstande, så de ikke bliver for tung. Snefnug er nødt til at tørre helt, før du fortsætter til næste trin.

4) I dette trin, vil du være at lime dine snefnug sammen

Hvordan laver snefnug lys.
Hvordan laver snefnug lys.

4) I dette trin, vil du være at lime dine snefnug sammen. Du kan bruge alle formål lim, dobbeltklæbende tape eller endda gummi cement. Du ønsker ikke at over bruge alle formål lim eller gummi cement, da det kan gøre det til toppen tung. Du har to forskellige måder at gøre de snefnug lys. Du kan lime dem med lyset til permanent inde mellem dine snefnug eller du kan lade den unglued bund og slip dine snefnug over lysene. Den foretrukne fremgangsmåde er sammenlimning med lys fast permanent. Hvis du ikke holde lysene inde, når gøre snefnug lys, kan du altid genbruge lysene for en anden ferie.

5) Hæng dine snefnug lys langs toppen af ​​et vindue på tværs af en buegang eller næsten hvor som helst i dit hjem. Snowflake lys lavet af papir anbefales ikke til udendørs brug.

Det er sådan, du laver snefnug lys. Snowflake lys er en nem billig dekoration at gøre i feriesæsonen.