E2a

Hvordan laver skulptur

Ordet "skulpturen" let bringer mesterværker navne til at tænke: Michaelangelos Pieta og David, den klassiske græske artwork Venus fra Milo, og listen fortsætter. Men vidste du, at du selv kan lave dine egne skulptur kunst? Selvfølgelig behøver du ikke at stræbe efter at gå ned i historien som en af ​​de bedste master-billedhuggere, der nogensinde har levet, det vigtigste er, at du kan afprøve denne kunstform selv. Så hvis du ønsker at komme i gang med at lave skulptur, her er nogle tips til dig at prøve:

1.. Bestem det materiale, du vil bruge. En stor del af at skabe skulptur kunst har noget at gøre med det materiale, du vil bruge. Hvad er nogle af de mest almindeligt anvendte skulptur materiale? Nogle af disse omfatter sten, træ, papir, ler, is, gips, selv smør! Hvis du lige er blevet startet ud, ville imidlertid det bedste materiale til du være papmache.

2.. Gør papmache pulp. Du kan købe papmache mix i håndværk butikker, eller du kan lave en selv. Du skal blot rive gamle aviser i 1x1 tomme firkanter, derefter udfylde en spand med disse stykker papir. I mellemtiden skaber papmache pasta ved at gøre nogen af ​​disse tre opskrifter: Den ene er at blandes grundigt tre dele vand med en del mel, en anden måde er at blande den ene del tapetklister med tre dele vand, og en tredje måde er at blande to dele hvid lim med en del varmt vand. Bland stykker papir og papir mache indsætte sammen, indtil blandingen føles ler. Når du har denne blanding, er du klar til at starte din første skulptur kunst!

Hvordan laver skulptur. Som tidligere nævnt.
Hvordan laver skulptur. Som tidligere nævnt.

3.. Bestem det tal, du vil gøre. Bortset fra det materiale, du vil bruge, vil en anden stor faktor være det tal du kommer til at gøre. Dette vil i høj grad bestemme din teknikker til at gøre skulpturen. En almindelig teknik i sculpting bruger faste materialer såsom ledninger og som base for at gøre skulpturen stærkere (og for at spare på papir mache eller ler).

4.. Kender til andre sculpting tips. Sculpting er dybest set at forme materialet ind i en bestemt figur. Med dette formål for øje, ville du nødt til at gøre forskellige teknikker, såsom æltning, trække, støbning, udskæring, formning, osv. For at gøre disse teknikker, kan du bruge dine bare hænder, selvom du er nødt til at sørge for, at dine hænder er rene og fri for olie og sved. Du kan også bruge enkle værktøjer såsom popsicle pinde for at sikre konsistens forbliver glat og jævn.

Som tidligere nævnt

Som nævnt tidligere, ville en mulighed for dig være at starte med en solid base, som du bare ville dække med papmache eller ler materiale. Hvis du ønskede at gøre, siger en skulptur, der skulle fungere som en vase, en mulighed for dig at prøve, er at genbruge en brugt flaske og belægge den med papmache materiale. Bagefter kan du dekorere det med tempera maling.

5.. Overhold forskellige skulptur stykker. For at få en bedre idé om, hvordan Skulpturen er lavet, være mere opmærksom på de eksisterende skulpturer og se dens fine detaljer. Kig på skulptur sten, træ skulptur, abstrakt skulptur, udendørs skulptur og gips kunst, så du kunne få en idé om brede skulptur teknikker og kategorier. Bemærke, at de ikke er skabt som hvis fra en enkelt skabelon og blive opmuntret af det faktum, at du også er velkommen til at opdage din egen skulptur metoder og teknikker.

Bortset fra disse grundlæggende skulptur tips

Bortset fra disse grundlæggende skulptur tips.
Bortset fra disse grundlæggende skulptur tips.

Bortset fra disse grundlæggende sculpting tips, så husk, kunst handler om selvudfoldelse, så der er virkelig ikke en eneste måde at gøre skulpturer. Du kan vælge at gøre det enten en realistisk form eller abstrakt og fri form. Det vigtigste punkt her er for dig at have det sjovt, og endda opdage mere af dig selv under de nyeste proces. Held og lykke!