E2a

Hvordan laver sæbe skulpturer

Hvis du nogensinde har set sæbe skulpturer

Hvis du nogensinde har set sæbe skulpturer, du ved, at de detaljer, der kan opnås fra en simpel stykke sæbe er forbløffende. Meget grundlæggende sæbe skulpturer kan være lavet af en ler-lignende stof, der er fremstillet af flake sæbe og lige nok vand til at gøre det sammenhængen i brøddej. Bland sæbe og vand sammen, indtil du når denne dej-lignende konsistens, og det kan derefter formes og formet ligesom almindelige ler.

Hvordan laver sæbe skulpturer. Den første ting, du skal gøre er at samle dine materialer.
Hvordan laver sæbe skulpturer. Den første ting, du skal gøre er at samle dine materialer.

Mere avancerede sæbe skulpturer er lavet fra de faktiske søjler af sæbe, og er ikke nær så svært at skabe, som du måske tror.

  1. Den første ting, du skal gøre er at samle dine materialer. Vælg en blød bar soap (i modsætning til en hård sæbe såsom nogle lud sæbe), og sørg for, at du har flere barer på hånden, bør du har brug for dem. De værktøjer, som du vil bruge til udskæring sæbe er blyanter, håndværk sticks (dem der ligner sticks), tandstikkere, og muligvis en gaffel eller andre værktøjer (afhængigt af design, som du har i tankerne). Du vil også have nogle avis på hånden, således at fange de stykker sæbe, som du skærer ud af baren.
  2. Begynd ved forsigtigt at holde sæbe i din off-hånd (som er den hånd, du ikke skriver med), og sørg for ikke at holde det for stramt eller andet, du kunne knuse den eller overophede den. Jo længere du arbejder med en bar af sæbe, jo blødere det vil få på grund af varmen af ​​din hånd ... sørg for at du tager din tid, men tage pauser nu og da at lade sæben bliver faste igen.
  3. Ved hjælp af din blyant, meget let skitsere de store dele af dig design direkte på sæbe. Du kan også bruge en spids permanent markør for dette, selvom visse typer markører kan optages i sæben. (Du kan også løbe risikoen for at beskadige din markør.)
  4. Tag en af ​​dine håndværk pinde og ved hjælp af blide-endnu-firma bevægelser, begynder skrabe små portioner af soap bar. Sørg for at du har spredt ud avis at fange sæbe, som du skrabe, og hvis det kommer på gulvet, kan det blive en fare for at glide.
  5. Som du gradvist begynde at danne sæbe i den figur, du ønsker, kan du bruge tandstikkere, gafler, eller andre husholdningsartikler til at oprette detalje arbejde eller unikke teksturer.
  6. For at udjævne ru pletter af din sæbe, bruge fingrene. Varmen fra din krop vil bidrage til at blødgøre sæbe, hvilket gør det lettere at skabe en jævn overflade.
  7. Du kan reparere små revner i en soap skulptur ved hjælp af en våd tandstikker til at dæmpe området og derefter bruge dine fingre til at udjævne revner over. Større revner bør ikke behandles på denne måde, da det simpelthen vil skjule crack, som kan dukke op igen senere.
  8. Når du har fuldført din sæbe skulptur, skal det opbevares på et køligt og tørt sted. For meget varme eller udsættelse for fugt kan få det til at miste sin form eller lider anden skade.