E2a

Hvordan laver rolige lyddæmpere til bil udstødningssystemer

Få tips til at skabe bil lydpotter, der kan kvæle motoren

Den roligere lyddæmperen, jo mere kvæler motoren. Moderne benzin drevne motorer har en masse støj, der kommer ud af udstødningen porte. For at mindske støjniveauet har lydpotter blevet tilføjet til biludstødningssystemer . Bilen lyddæmpere kan monteres overalt i systemet, men er mere effektiv nær slutningen af ​​køretøjet.

Hvordan laver rolige lyddæmpere til bil udstødningssystemer. Lyddæmperen lyddæmpere.
Hvordan laver rolige lyddæmpere til bil udstødningssystemer. Lyddæmperen lyddæmpere.

Her er hvordan man laver rolige lydpotter.

  1. Lyddæmperen lyddæmpere. Lyddæmpere er designet til at blive kørt sammen med din eksisterende lyddæmper og lydpotten lyddæmper vil reducere støjniveauet med op til 10dB uden tab af magt.
  2. Teknologi i dag er forsker strømningskamre i lyddæmperen. Disse kamre er adskilt af metalplader, omdirigere udstødningsgasserne gennem systemet reducerer støj, uden at reducere luftstrømmen.
  3. Special pakning. Materialer bliver udviklet for at give luft til at forløbe glat, mens gasserne er fanget, og dermed reducere støjen.
  4. Et korrekt fungerende udstødningssystem udfører i en rolig og effektiv måde. Når din bil begynder at gøre en kraftig støj eller lyd, en erstatning lyddæmper eller associerede Udstødningsrøret kan være nødvendig. Har din bil inspiceret for at afgøre om det er lydpotten eller anden del i udstødningssystemet.
  5. Areal for lyddæmperen. Den øgede overfladeareal og vinkel lydpotte kegle giver en udgang for varme udstødningsgasser. Dette dirigerer og fokuserer lydene fra din motor tilbage på sin egen. Dette reducerer lydniveauet, når det passerer gennem lyddæmperen.
  6. Termisk barriere. Den termiske barriere mellem det ydre kernesektionen og lyddæmperen tilfælde giver en del af lyddæmpere lydenergi absorption. Denne varme barriere vil levere lavere temps, så lyddæmperen skal placeres langt mere inde i bilen reducerer eksterne lydniveauer.
  7. Gasser flow område. De varme udstødningsgasser frigives og får lov til at ekspandere i flere lag, som reducerer turbulens og støj inde i lyddæmperen.
  8. Tape som en sidste udvej. Hvis du har en høj lyddæmper som et resultat af et hul, kan du købe en lyddæmper bandage på din lokale bil butik. Brug båndet vil sænke støjen ved at tilslutte hullet. Husk, det er kun en midlertidig løsning, og du skal have din lydpotte udskiftet på de lokale lydpotte butikkerne.

Du skulle høre stilheden selv med motoren kørende efter du har placeret og repareret din støjende lydpotte.