E2a

Hvordan laver præget fløjl

Velvet er en luksuriøs materiale, der kan gøre dig elegant

Velvet er en luksuriøs materiale, der kan gøre dig til at føle elegant. En af de ting, der føjer til skønheden i fløjl stof er de prægede design. Du kan finde prægede fløjl for tørklæder, tasker, tøj, pudebetræk og mange flere. Dog kan købe disse prægede fløjl stykker være virkelig dyrt. Den gode nyhed er, at du kan lave din egen prægede fløjl derhjemme. Alt hvad du behøver er et par materialer og du vil ende op med smukke prægede fløjl stof, der ser dyrt uden at bruge så mange penge.

Hvordan laver præget fløjl. Materialer, som du har brug for.
Hvordan laver præget fløjl. Materialer, som du har brug for.

Find ud af hvordan du kan præge på en fløjl stof ved at følge disse enkle trin.

  • Materialer, som du har brug for. De materialer, som du har brug for prægning fløjl er din fløjl stof, gummistempler i mønster og form, som du kan lide, og et dampstrygejern. Du skal også bruge en bred flad overflade at arbejde på. Du kan finde forskellige designs, mønstre og former for stempler fra din lokale håndværk butik. Du kan også købe nogle stempler online fra hjemmesiden Addicted to gummi-stempler . Hjemmesiden har et bredt udvalg af frimærker. Nogle af de kategorier, du vil finde der omfatter frimærker til ferie, dyre frimærker, natur, hilsener og meget mere. De har over 11.000 stempler at vælge imellem.
  • Afgøre, hvor prægning. Først sprede din fløjl stof på dit arbejdsområde og afgøre, hvor du ønsker det prægede design at være. Du kan placere masser af mønstre og gøre det til en trommen eller bare arbejde på en plads på stoffet. Valget er op til dig.
  • Arranger gummistempel. Når du ved, hvor du vil have designet til at være, placere stemplet opad og sætte fløjl stof over det med den forkerte side opad. Du skal ende op med gummistempel og den overdådigt side af fløjl stof forbundet med hinanden.
  • Begynde prægning. Forbered dit stilk jern og derefter holde den nede på det område, hvor stemplet er. Hold stillingen i 5 til 8 sekunder. Når du gør dette, skal du sørge for at have en rolig hånd. Undgå at ryste, så du kan komme op med en perfekt præget design. Livet dampstrygejernet fra fløjl stof og vip fløjl stof over for at kontrollere design. Nu har du prægede fløjl.
  • Forskellige stykker. Du kan gøre dette til enhver fløjl stof, som du har. Du kan emboss fløjl gardiner, sengetæpper, pudebetræk, tørklæder og mange flere. Nu behøver du ikke at bruge så mange penge til at købe prægede fløjl, da du kan gøre det uden at bruge overhovedet.


Det er skridt til at følge for prægning fløjl

Det er skridt til at følge for prægning fløjl. Du kan ikke gøre det perfekt første gang. Nøglen er at have en rolig hånd og ikke at lade fløjl brænde. Du kan øve prægning fløjl hvis du har nogle fløjl stof skrot stykker derhjemme. Når du har vænnet dig til det, vil det være lettere for dig at præge større stof.