E2a

Hvordan laver pose poser

Brev poser er små poser, som du kan bruge til foræring

Brev poser er små poser, som du kan bruge til foræring, at opbevare smykker eller som en taske til potpourri. Du kan købe pose poser i forskellige størrelser fra kunst og håndværk butikker, men du kan også lave din egen, så du kan gøre det på nøjagtig måling, som du ønsker. Trinene er virkelig nemt. Find ud af, hvordan man laver pose poser ved at læse de følgende trin:

Hvordan laver pose poser. Materialer, som du har brug for.
Hvordan laver pose poser. Materialer, som du har brug for.

  • Materialer, som du har brug for. De materialer, du skal bruge til dette projekt er linned, ¼ tommer bånd, lim pistol, perler, tråd, nål, symaskine, saks, lineal og andre dekorative, som du gerne vil føje til dekorere posen taske. Nogle af de dekorationer du kan bruge, er knapper, rhinestones og perler.
  • Måle størrelsen af posen poser. Bestem størrelsen af posen poser, som du ønsker. Brug en lineal til at tegne målinger på linned klud. Du har brug for 2 stykker af samme størrelse for at gøre et brev taske. Sørg for, at du tilføjer omkring en halv tomme hele, så du kan have sy godtgørelse. Skær stykker af linned.
  • Sy posen poser. Brug din symaskine til at sy posen taske. Sørg for at du syr linned sammen vrangen ud. Sy bredder og den nederste del, men lad den øverste del åben. Du kan også aflevere søm Posen poser, hvis du vil lave små, da det kan være svært at sy små stykker med en symaskine. Vend posen taske over, så højre side vender udad. Det næste trin er at sy den øverste del. Fold den øverste del og sy den på en lige linje, så du danner et hul til båndet.
  • Tilføj båndet. Sæt båndet gennem hullet i den øverste del af posen posen. Træk båndet igennem indtil det vises på den anden side. Klippede snoren og binde enderne sammen. Man kan tilføje perler i slutningen af ​​båndet for at forhindre den i at glide gennem hullet.
  • Dekorere posen poser. Nu kan du dekorere posen poser. Brug din kreativitet og fantasi, når udsmykning, så du kan komme op med de mest unikke pose taske. Du kan tilføje broderi til linned eller lim på nogle rhinestones. En anden idé er at male på lærred med stof maling og nogle stencils.
  • Brug posen poser. Du kan bruge posen poser til mange forskellige formål. For at tilføje duft til din pude, købe nogle potpourri og tilføje dem inde i posen posen. Læg posen i din hovedpude. En anden idé er at fylde posen taske med nogle slik og behandler at give væk i løbet af børns parter eller Halloween.


Det er så enkelt at lave dine egne pose poser

Det er så enkelt at lave dine egne pose poser. For sort, kan du anvende forskellige slags stof som silke, fløjl eller bomuld. Køb stof i forskellige prints, hvis du ikke har tid til at dekorere posen poser.