E2a

Hvordan laver papir penge kortholdere

Når man giver indpakkede gaver har kede dig til at sove

Når man giver indpakkede gaver har kede dig til at sove, kan du give penge i stedet. Med rede penge, kan den person, der modtager den køber, hvad han virkelig ønsker. Så penge givet hjerteligt er meget nyttigt og effektivt at besvare de andres behov på samme tid. De fleste kulturer betragter det som en faux pas at give penge direkte. Det skal være indkapslet eller indsættes i noget, der er mere passende. Dette projekt vil hjælpe dig med at lave dine egne penge kortholdere.

For værktøjer og materialer, du har brug for en brugt penge holder fra banken, lineal, farvet papir med mønstre, let karton, fløjtende kogende gryde med vand, computer med farveprinter, blyant, limpistol, limstift, et gummistempel, blæk, selvklæbende og markører. Følg disse trin-for-trin instruktioner til at lave din egen papirpenge kortholderen.

  1. Tag den gamle tralbankpenge holderen og hold den i nærheden af dampen af kogende gryde i et minut eller to. Klæbestofferne pengene indehaveren vil blødgøre nok for dig at lirke den åben. Åbn alle klapperne og lægge penge indehaveren på design papir, du vil oprette. Med en blyant, spore pengene holder papiret rundt. Fjern holderen papir og blyant ud af alle de foldningslinierne med stiplede linier.
  2. Sæt gamle penge indehaveren til side. Med en saks, klippe mønsteret ud af dine papirpenge kortholderen. Hvis du kommer til at gøre mange kortholdere, skåret ud af en skabelon ved hjælp af en pap.
  3. Lidt overflade klippe eller score hver stiplede linje, så det vil være lettere at folde. Fast krølle hver folde linje med en lineal.
  4. Opvarm limpistol og anvende prikker af lim på sidepanelet for at gøre det fast på den store back flap. Lad det tørre i et par sekunder.
  5. Påfør lim på siden af ​​bunden flap på ydersiden af ​​penge indehaveren. Pres i et par sekunder for at være sikker på, at det holder fast.
  6. Fremhæv din nye håndværk med perler, bånd, konfetti, gummi stempling eller farverige klistermærker. Du kan bruge skåret ud billeder, der passer til lejligheden ved hjælp af computer printer. For eksempel ringe til bryllup, hjerter til Valentinsdag, roser til Mors Dag, snemand for juletiden, osv. Du kan også lim på snørebånd og silke at gøre farvebånd mønstre.
  7. Indsæt regningen af penge. Fold den øverste flap i. Du kan også anvende lim til fast lukke penge indehaveren. For alternativ kan du bruge bånd eller dekorative klistermærker til at forsegle papirpenge kortholderen.

Godt klaret

Hvordan laver papir penge kortholdere. Tag den gamle tralbankpenge holderen og hold den i nærheden af dampen af kogende gryde i et minut eller to.
Hvordan laver papir penge kortholdere. Tag den gamle tralbankpenge holderen og hold den i nærheden af dampen af kogende gryde i et minut eller to.

Godt gået! Med stil, kan du nu give penge til dine venner eller kære. Dine personlige papir penge kortholdere vil være helt meningsfuldt for dem, at de vil tøve med at smide dem væk. I stedet vil de gøre en indsats for at bevare din håndværk ved at dreje det i pæne bogmærker eller bare gemt i fotobogen for en varm kærlig hukommelse.