E2a

Hvordan laver man et venskab bog

Et venskab bog er en fantastisk måde at huske venner og aktiviteter

Et venskab bog er en fantastisk måde at huske venner og aktiviteter. Enhver kan lave en, men venskab bøger er som regel udformet af børn, tweens og teenagere i løbet af deres skoletid. Det er sjovt og nemt, men det tager lang tid at gennemføre.

Her er hvordan man laver et venskab bog.

Hvordan laver man et venskab bog. Beslut, om dit venskab bog vil være et igangværende projekt eller et memento, der markerer et bestemt år.
Hvordan laver man et venskab bog. Beslut, om dit venskab bog vil være et igangværende projekt eller et memento, der markerer et bestemt år.

  1. Beslut, om dit venskab bog vil være et igangværende projekt eller et memento, der markerer et bestemt år. For eksempel kan det spænde over alle de high school år, eller bare fokusere på ét niveau med året i særdeleshed. Dette vil afgøre hvem tyk skrot bogen vil være.
  2. Forbered dine materialer. Du skal bruge en scrapbog, lim og tape, saks, glitter, skum former og forskellige farvede penne. Du vil også nødt til at bringe ud af din kasse med billeder og alt andet du gerne vil sætte i bogen. Ring op dine venner og bede dem om at give dig nogle billeder fra deres kamera. De kan bare maile den til dig, og du kan endda udskrive det selv. Disse kan omfatte billetter til shows, koncerter eller forlystelsesparker du gik til med din gruppe af venner, noter og kort fra dem, servietter fra dine foretrukne diners og andre elementer, der holder særlig betydning for dig.
  3. Når du vælger en scrapbog, så sørg for du har nok sider eller du kan købe ekstra ark til at tilføje, hvis du har brug for mere. Få syrefri sider for at sikre dig at bevare dine billeder korrekt.
  4. Bring din planner eller PDA. Dette vil hjælpe dig huske datoerne for specifikke begivenheder. Du kan finde et billede, som du gerne vil stille, men kan ikke huske præcis, hvornår noget skete.
  5. Beslut dig for layoutet på siderne. Du kan tildele et bestemt antal sider for hver ven og særlige gruppeaktiviteter. Før du starter limning, gøre en mock lægge på faktiske sider for at se, om du har nok plads til alle de emner, du ønsker at inkludere. Visse begivenheder kan berettige en hele opslaget såsom prom, eller lejr eller eksamen dag.
  6. Når du har din grundlæggende layout, kan du begynde at fastgøre billeder, noter og bare bygge siden. Pynt med glitter, klistermærker eller andre udskæringer, du kan lide. Vær kreativ! Du kan endda vise din kunstneriske side og trække dine venner!
  7. Husk på, at de ting du skriver i scrapbog skal give mening for dig år fra nu. I stedet for at sætte initialer, kan du bare nødt til at skrive ud hele navne. Må ikke sætte "vores favorit hænge ud" og ikke skrive ned, hvor præcis det er. Du kan vide det præcis nu, men hvis du tager ud venskab bog ti år fra nu, kan det ikke give mening.
  8. Når du er færdig med det, give det til dine venner. De kan beslutte at tilføje noget særligt til det bare for dig. Nu er et godt tidspunkt at bede dem om at skrive en dedikation på deres side, eller tilføje flere billeder, du ikke har endnu.

Du kan have alle dine venner hver lave én og videregive den rundt til hinanden. Det er en fantastisk måde at tilbringe eftermiddagen sammen. Et venskab bog vil helt sikkert være noget for dig at værdsætte og se tilbage på med gode minder.