E2a

Hvordan laver man den Alcázarslottet med papkasser

En Alcazar Slot er en spansk inspireret slot

En Alcazar Slot er en spansk inspireret slot. Du kan lave dine egne Alcazar Slot ved hjælp af gamle kasser og nogle brædder. En Alcazar Slot vil helt sikkert glæde dine børn, fordi de kan lege med det. Transport dine børn i verden af ​​eventyr med din helt egen slot.

For at gøre din egen Alcazar Castle, skal du forberede følgende: to stykker af fire fødder af fire inches af pap mailing-rør, en kasse cutter, tre stykker af to fødder med to fødder papkasser, en atten-tommer med seks-tommer kasse, to stykker tre fødder med to fødder papkasser, en rulle gaffatape, seks stykker toiletpapir rør, lim, tre ark rød byggeri papir og en saks.

Forskningen på internettet for en prøve billede af din Alcazar Slot og udskrive denne på et nyt stykke papir. Dette vil tjene som din guide, når du laver dit slot. Læg alle boksene på dit arbejdsområde at forestille sig, hvilken boks går hvor.

Hvis du vil oprette væggene til dit slot

Hvordan laver man den alcázarslottet med papkasser. En alcazar slot er en spansk inspireret slot.
Hvordan laver man den alcázarslottet med papkasser. En alcazar slot er en spansk inspireret slot.

Hvis du vil oprette væggene til dit slot, skal du starte ved at skære de to fødder af to fødder i seks stykker med to fødder med en-fods dimensioner. Smid ikke sidesten boards, som du får brug for dem senere. Få de to paprør og skær dem i halve ved hjælp af din box cutter, lave en vandret snit langs midten af ​​røret. Gøre to lodrette spalter i bunden af ​​rørene ved at skære en tomme lang, og en fod lang rille.

Hvis du vil oprette porten af ​​dit slot

Hvis du vil oprette porten af ​​dit slot, få the18-tommer med 6-tommer kasse og fjerne klapperne. Vend kassen på hovedet og skære et par centimeter bred og en fod lang rille på begge sider, så du kan glide i væggene. For at gøre bagsiden af ​​dit slot, placere en tommer-dækkende mund-lang rille under venstre og højre side af de to gange to kasse.

Når du har foretaget alle de stiklinger

Når du har foretaget alle de stiklinger, arrangere dem i overensstemmelse hermed. Sæt porten på gulvet og glide muren på siderne. Brug gaffatape til at sikre brikkerne sammen. Der henvises til din udskrift til guide. Byg tårnene ved slutningen af ​​hver side vægge.

Få de resterende to stykker 2 meter med 2 meter feltet og placere dem på den side, gøre en tomme i hele mund-lang rille, så du kan glide boksen i væggen del af dit slot. Bagsiden af ​​slottet skal placeres mellem væggen dele af slottet. Fastgør stykker med gaffatape.

De tre-foden ved to-fods box vil tjene som den vigtigste del af dit slot. Placer denne på midten. Brug boksen cutter til at skære toiletpapir rør lodret i halve, og disse vil fungere som de mindre tårne ​​på siden af ​​dit centrale slot.

Hvis du vil oprette væggene til dit slot. Hvis du vil oprette porten af ​​dit slot.
Hvis du vil oprette væggene til dit slot. Hvis du vil oprette porten af ​​dit slot.

Lav et tag ved at forbinde flapperne sammen i en trekantet top og fastgør flapperne ved hjælp af gaffatape. Gør tage for alle de bokse, undtagen den centrale boks. I stedet for et trekantet tag ved hjælp af flapperne, lave en trekant ved hjælp af skrot og sikre sider ved hjælp af tape.


For at sikre papirrullen tårne

For at sikre papirrullen tårne, skal du bruge lim til at sætte dem på plads. Tilføj detaljer til dit projekt som en på hovedet "U" på porten, og derefter lim nogle røde byggeri papir på tagene. Hæld din egen kreativitet med de sidste detaljer til dit slot. Nyd at spille med dine børn!