E2a

Hvordan laver klud ble dækker

Cloth ble dækker tjene som imprægnering og støtte til dine klud ble dækker. Selv hvis din ble er super absorberende, er der stadig ingen garanti for at holde dig tør uden en klud ble cover. For at holde dit barns tøj og sengetøj tørt, skal du bruge en klud ble cover. Ikke kun er det miljø-venlige, er det også praktisk at mommies og behagelig for babyer. Du kan have så meget barn har brug for at bruge på (såsom mælk, vitaminer, etc.). Du har måske ikke have ekstra budget til at købe et antal klud ble dækker skal anvendes i rotation. Så dette kunne løses ved de lette trin herunder i at gøre klud ble dækker. Alt du behøver, er en symaskine og en smule kreativitet!
Her er de trin om hvordan man laver klud ble dækker:

  1. Lav et mønster. Få et brunt papir. Placer den under bleen. Med anvendelsen af ​​en blyant, oprette to mønstre ved at spore hver linier og hjørner af bleen. Glem ikke at markere til skridtet linje. Du kan også oprette et andet mønster, hvis du planlægger at gøre en anden klud ble dækning i fremtiden.
  2. Dupliker mønsteret. Skær de mønstre derefter placere dem på en ny brunt papir. Slut skridtet linjer ved at trække nye linjer med en lineal. Spor disse mønstre for at skabe et nyt mønster stykke. Tilføj mindst halvdelen af ​​en tomme rundt bleen cover mønster for sømmene.
  3. Få stoffet. Check omkring dit hus for stof, som du ikke bruger længere. Stoffer lavet af fleece eller uld er god. Men stof med et lag af polyurethan lamineret stof (PUL) er det bedste for stofbleer.
  4. Skære stoffet. Fold stoffet i midten. Placer den under bleen cover mønster. Spore mønsteret rundt om stoffet. Derefter tilsættes et sømrum på anden halvdel af en tomme. Spore derefter skære den ydre linie af mønstret.
  5. Sy stoffet. Pin de to ender af bleens dækslet sammen. Så begynd at sy langs den indre linie af mønstret ved hjælp af din symaskine. Efterlad den ene ende af bleen dækslet åbent, så du kan slå den højre side ud. Sy at lukke bleen med hånden.
  6. Sæt skruer. Du kan bruge nylon snaps, velcro, Aplix, pins, knapper eller bindinger som skruer. Sy den på bleen med hånden eller med en symaskine. Brug Velcro at gøre bleen dækslet justerbar. Sy en lang strimmel af den fuzzy side omkring bleen dækslet, så den strækker sig fra den ene side til den anden.

Hvordan laver klud ble dækker. Lav et mønster.
Hvordan laver klud ble dækker. Lav et mønster.

Det er altid klogt at overveje de materialer, når du foretager din egen klud ble dække, især stoffet. Selvfølgelig behøver du ikke ønsker at se udslæt på dit barns lår. Du kan også sætte dekorative materialer. Brodér eller sy små pletter på bleer. Put design for en amatør look. Så i stedet for at bruge dine penge på specialfremstillede bleer, gøre bare disse klud ble dækker for din baby. Glade syning!