E2a

Hvordan laver Jute dækkeservietter

Dækkeservietter er afgørende

Dækkeservietter er afgørende, især hvis du har træborde, der kan farves med fødevarer og drikkevarer. En af de bedste materialer, som du kan bruge til at foretage dækkeservietter er Jute. Jute er meget billig og lavet af organiske fibre, der er sikre og ugiftige. Hvis du har børn i huset, hvilket gør Jute dækkeservietter vil ikke kun være en sjov aktivitet til at holde med dine børn, men vil også minimere de lejlighedsvise spild og snavs, som børnene gør. Her er hvordan.

  1. Klip. Det første skridt er at skære dækkeserviet selv. Køb ruller af Jute fra lokal specialitet eller håndværk butikker. Generelt en 12 med 18 tommer rektangel er en god størrelse for en Jute dækkeserviet. Det kan virke meget stor i starten, men du vil skabe frynser fra stoffet selv senere, hvilket kræver, at du har yderligere Jute.
  2. Tilsæt frynser. Hvis du vil tilføje nicheaktørerne, simpelthen tage en af ​​de rå kanter fra cut Jute. Jute har naturligvis let at trække fibre, som er større end de fibre, der anvendes i de fleste stoffer. Tage omkring fire til seks af disse fibre fra hver side og forsigtigt slæbebåd dem ud indtil du har en spray af fibre på kanten af ​​din Jute dækkeserviet. For nogle mennesker, er at trække fire eller deromkring fibre ikke nok til at skabe den ønskede længde af frynser for grænsen af ​​de Jute dækkeservietter. Dog fortsatte brug og penge vil øge længden af ​​personalegodet grænsen, så nogle vil være tilstrækkeligt. Faktisk kan du senere er nødt til at sy kanterne for at forhindre dækkeserviet at udvikle længere frynser.
  3. Skitsere et design. Dernæst dekorere Jute dækkeserviet med at skitsere et enkelt design på overfladen af ​​stoffet ved hjælp stof penne. Her kan du spørge hjælp fra dine små til at trække enkle former og tal for dig. Abstrakte former og figurer også arbejde meget godt med de Jute dækkeservietter. Husk, at du ikke behøver meget komplekse billeder især fordi du vil senere anvende syning på disse skitser. En kompleks skitse kan være meget svært at sy på.
  4. Sy mønster. Brug garn i forskellige farver til at udfylde i designet. Garn er velegnet til Jute siden Jute har store fibre, som garn kan supplere. Bortset fra de store fibre, vil garnet også passer let ind i hullerne i Jute. Mindre tråde vil forsvinde i de store fibre Jute klud. Brug kører sting til at skabe omridset af design, og derefter langsomt udfylde farver til designet. Hvis dit barn er gammelt nok til at få overdraget et garn nål, kan du lære ham det grundlæggende i syning.

Du kan også tilføje andre accenter på de Jute dækkeservietter

Hvordan laver jute dækkeservietter. Dækkeservietter er afgørende.
Hvordan laver jute dækkeservietter. Dækkeservietter er afgørende.

Du kan også tilføje andre accenter på de Jute dækkeservietter. For eksempel kan man tilføje små perler på hjørnerne af dækkeserviet. En nem måde at gøre dine dækkeservietter skiller sig ud, er at tilføje et par centimeter af farverige syninger på grænsen. Making Jute dækkeservietter er nemt. På bare et par timer, kan du allerede lave et helt sæt for hele din familie.