E2a

Hvordan laver glitter gel

Gør et projekt, der kræver glitter gel

Gør et projekt, der kræver glitter gel? Nyd at gøre dette projekt mere ved at gøre din egen glitter gel, og ved at ringe ud af dine venner til at hjælpe dig ud. Det er et godt tidspunkt at obligation med dine venner, eller endda familie, hvis du ønsker. En glitter gel er multi-purpose. De vil helt sikkert finde en måde om, hvor man bruger det. Her er hvordan du gør en glitter gel:

  1. Forbered ingredienser. Ved at lave en glitter gel, er det efter hvad du vil være brug: ½ kop aloe vera gel, 2 tsk. af glycerin, papir eller plast kopper. 1 tsk af glitter med forskellige farver, væsentlige eller duftende olie, frugtfarve, plast skeer og nederdrægtig eller container.
  2. Forbered fire papir eller plast kopper. Forbered første fire kopper, plastik eller papir, hvor glitter gel vil blive blandet.
  3. Fyld skålene med aloe vera gel. Fyld de fire kopper med aloe vera gel. Opdel ½ kop aloe vera gel i fire lige store dele og hæld det i skålene.
  4. Tilføj ¼ tsk af glycerin i hver kop. Gøre det samme i glycerin. Fordel 2 tsk. i 4 lige store dele og tilføje det i hver kop. Derefter omrøres.
  5. Tilføj ¼ tsk af glitter i hver kop. Nu tilføje den samme mængde glitter i hver kop, tilsæt ¼ i hver.
  6. Tilføj en dråbe frugtfarve i alle kopper. Bland hver kop og derefter tilføje en dråbe frugtfarve. Anvend forskellige farver i hver kop til at have en variation. Denne del er ikke nødvendig. Det er kun at tilføje liv til glitter gel for ikke at gøre det kedelige. Det vil stadig være en glitter gel selv uden frugtfarve.
  7. Tilføj en dråbe eller to af væsentlige eller velduftende olie. Derpå tilsættes en dråbe eller to af væsentlige eller velduftende olie i hver kop. Denne olie vil tilføje duft til din glitter gel. Hvis du ikke er gjort med dets duft efter et fald, tilføje en mere.
  8. Bland det godt og opbevares i en nederdrægtig eller beholder dit valg. Nu røre hele ting sammen, og når den er klar, når det er godt blandet, overføre det til et rædsomt eller container og gemme det. Bare vær sikker på, at uanset hvad du vil bruge som beholder, bør det være tør ren for at bevare det oprindelige stof.

Hvordan laver glitter gel. Forbered ingredienser.
Hvordan laver glitter gel. Forbered ingredienser.

Der er alternative limning sessioner du kan nyde med dine venner og familie. Gør et simpelt projekt som dette vil helt sikkert tænde stearinlys, der har været for svagt til et stykke tid. Ud over at være sjovt at gøre, glitter gel har en MP. Du kan ikke vide endnu, hvor du vil bruge den fra det tidspunkt, du er færdig med at gøre det, men de ting er, kan det blive opbevaret og kan bruges til en masse andre ting. Du kan bruge det til et skoleprojekt, der skal accessorized eller på dit værelse, der skal dekoreret, eller i et tidsskrift du holder eller i at designe dine andre fødevarer. Den kan anvendes i mange forskellige måder. Sky er den grænse.