E2a

Hvordan laver GAK derhjemme

Hvis dine børn elsker Playdoh, vil de elske Gak

Hvis dine børn elsker Playdoh, de vil elske Gak. Gak er en blød dej, som børnene kan lege med ved at ælte det med deres hænder, klippe ud i figurer eller rulle den rundt for at danne bolde og andre figurer. Det er meget nemt at gøre derhjemme dig selv med et par enkle ingredienser, som du nemt kan finde i dit køkken eller spisekammer.

Det er så let at lave, kan dine børn, selv hjælpe eller gøre det selv. Her er hvordan man kan gøre Gak derhjemme.

Hvordan laver GAK derhjemme. Få dine ingredienser sammen.
Hvordan laver GAK derhjemme. Få dine ingredienser sammen.

  • Få dine ingredienser sammen. At gøre Gak, er du nødt til at forberede kolde vand, lim, nogle rengøringsmidler og frugtfarve. Hvis du vil have forskellige farver af Gak, så har forskellige farver af frugtfarve. Start med primære farver, så dine børn vil have forskelligt farvede Gak at arbejde med. For dine materialer, du har brug for to røreskåle, måleskeer og målebægre, en træske og en ren flad overflade.
  • Kombiner vand, lim og frugtfarve. Foranstaltning 1 ½ kopper koldt vand og sat i skålen. Tilføj to kopper hvide Elmers lim. Dette svarer til en 16 ounce flaske. Kombiner sammen. Tilsæt frugtfarve. Hvis du ønsker at gøre mindre partier af Gak til at gøre forskellige farver, derefter opdele blandingen i mindre skåle, før du tilføjer frugtfarve. Et par dråber burde være nok. Hvis du vil have farven til at være mere levende, så er du nødt til at tilføje en ekstra dråbe af to af frugtfarve.
  • Tilsæt vaskemiddel. I en anden skål, en kop koldt vand sted. Bland tre spiseskefulde pulveriseret vaskemiddel.
  • Bland godt sammen. Når hver skål er godt blandet, er det tid til at kombinere indholdet af de to skåle sammen. Hæld langsomt vand vaskemiddel blandingen til vandet og lim blanding. Det kommer til at få ganske tyk, så du kan være nødvendigt at bruge dine hænder på dette punkt. Hvis du halveret lim og vand til at lave to forskellige farver, skal du sørge for at hælde en proportional mængde vand og vaskemiddel i passende skål. Denne måde, vil du have omtrent samme konsistens for begge farver.
  • Start med at spille. Nu hvor du har kombineret dine Gak, kan du nu spille med det! Bruge timer sammen med dine børn at gøre denne sjove element. Hvis du ønsker flere farver og i større mængder, gå videre og lave en ny batch. Du ønsker måske at tildele en farve per barn. Når du spiller med Gak, kan du bringe ud cookie cutters eller en kagerulle for børnene at nyde.


Var det ikke så simpelt

Var det ikke så simpelt? Det tager mindre end ti minutter at lave en batch af Gak, men de timer spilletid sjov vil være uvurderlig. Når du er færdig spiller, er du nødt til at gemme Gak ind til lufttætte beholdere. Brug en lynlås pose for hver farve og opbevares på et køligt og tørt sted. Du kan også placere den i en plastik opbevaring container. Når børnene er klar til at spille igen, skal du blot bringe det ud og starte æltning og rullende det igen!