E2a

Hvordan laver fødselsdag hatte

En af de bedste måder at fikse op en fødselsdagsfest for dit barn er ved hjælp af dekorative fødselsdag hatte. Disse fødselsdag hatte er ikke kun meget let at gøre, men er også en af ​​de bedste måder at fremvisning uanset tema, du har valgt for din lille én. De hatte kan også fungere som memorabilia, som du nemt kan lagre i scrapbøger efter brug. Her er de skridt til at gøre dine egne fødselsdag hatte.

Hvordan laver fødselsdag hatte. Tilføj dekorationer.
Hvordan laver fødselsdag hatte. Tilføj dekorationer.

  1. Opret en kegle. Tag et stykke pap papir og lave en kegle med det. For at gøre dette skal man måle den ydre omkreds af bunden af ​​keglen. Denne måling skal svare med størrelsen af ​​lederne af de gæster til fødselsdagsfest. For at gøre en kegle fra papiret, skal du bruge en blyant bundet med en snor til en kurs. Længden af ​​strengen vil være højden af ​​keglen. Placer tack på midten af ​​papiret, og derefter oprette en cirkel ved hjælp af blyant. Når dette er gjort, skåret ud det stykke papir. Fra centrum af cirklen, afbrød en kile. Når du tilmelder dig kanten af ​​figuren, vil du have en kegle. Længden af ​​kilen, at du vil afskære vil afgøre, hvor tæt eller hvor loose hatten vil være. Brug klar plast tape til at forbinde kanterne af papiret fødselsdag hat.
  2. Føj randen. Nu hvor du har keglen, er næste skridt er at tilføje randen til hat. For at gøre dette, skal du tage din blyant og snor. Brug den til at skabe en anden cirkel. Derefter skal du føje endnu et par inches til strengen og skabe en anden cirkel, der er større end den første. Fra dette, bør du ankommer til en doughnut formet figur. Klip det ud og passe det over keglen. Igen bruge tape for at fastgøre kanten af ​​hatten på plads. Bortset fra randen, kan man også stanse huller i to modstående sider af hatten kegle. Her indsætter gummi strenge, som vil hjælpe med at holde hatte sikret på hovedet af dit barns fødselsdagsfest gæster.
  3. Tilføj dekorationer. Ingen fødselsdagsfest hat er komplet uden udsmykning. En af de aktiviteter, som du faktisk kan føje til fødselsdag programmet er hatten gør. Du kan endda lave en konkurrence ud af det. Bare vær sikker på at du forbereder farvningsmaterialer, blyanter, glitter, og klistermærker. Du kan give dine børn at køre vild med deres fantasi og skabe deres egen perfekte fødselsdag hat. Du kan også tilføje bånd og andre nipsting, som du kan tænke på. Ellers kan du dekorere fødselsdag hatte selv. Hvis du vil dekorere et stort parti af fødselsdag hatte, en af ​​de bedste måder at gøre dette på er ved hjælp gavepapir. Skær det i samme størrelse som keglen og randen og brug lim til at fastgøre det på plads.

Gennem disse enkle trin, at få en billig og let at gøre fødselsdag hat, der passer uanset tema, du har valgt til dit barns fødselsdagsfest er nemt.