E2a

Hvordan laver dekorative flaskepropper

Vinelskere, der holder flasker på lager derhjemme ved, at popping proppen ikke betyder at skulle afslutte hele flasken. Tag et par slurke af din favorit vin under middagen eller til at slappe af efter arbejde, og overlade resten af ​​flasken frisk ved hjælp flaskepropper. Du kan oprette dekorative flaskepropper at lade dig vise dine flasker vin på spisestuen. Her er hvordan.

Få en korkprop

Hvordan laver dekorative flaskepropper. Vedhæft hat pins og perler.
Hvordan laver dekorative flaskepropper. Vedhæft hat pins og perler.

Få en korkprop. Først skal du finde flasker med korkpropper. Home Decor butikker har en bred vifte af flasker til at vælge fra. Hvis du har en Wal-Mart stikkontakt i nærheden af ​​dit område, kan du også søge efter billige dekorative flasker med flaskepropper. Flaskerne skal have en mellemstor åbning, der vil gøre det lettere for dig at overføre væsker i flasken. Få et design, som du kan lide, og som vil gå godt med den type flaske prop design, som du tænker på.

Køb en skuffe pull

Køb en skuffe pull. I de fleste isenkræmmere, er der et udvalg af skuffe trækker. Disse skuffe trækker kommer med en skrue, der vil give dig mulighed for at placere skuffen pull onto et skab. Disse kan dog også bruges på korkpropper. Brug skruen til at oprette en kanal i kork, og stram derefter. Vær sikker dog, at du vælger en skuffe pull, der er lille nok til korkprop. Hvis skuffen pull er for stor, vil det give flaske prop en akavet udseende. Kig efter skuffe trækker, der vil supplere flasken. Prøv darkly farves og højglanspoleret træ skuffe trækker at supplere en simpel krystal flaske.

Vedhæft hat pins og perler

Vedhæft hat pins og perler. Du kan også købe hat ben. Opret en kanal i korkprop og placer hat pin i stikket. Derefter tager nogle dekorative elementer såsom perler og bruge disse til at dekorere spidsen af ​​hatten pin. Pynt hat pin med en vifte af perler. Beaded designs arbejde specielt godt for hat pins, da disse har kapitæler på tips, der vil holde perlerne i at glide. Bruge lim til at holde hatten pin stramt fastgjort på plads. Sørg dog, at perlerne ikke er voluminøse nok til at gøre flasken prop vanskeligt at bruge.

Lim på dekorative elementer

Vedhæft hat pins og perler. Lim på dekorative elementer.
Vedhæft hat pins og perler. Lim på dekorative elementer.

Lim på dekorative elementer. Nogle flaskepropper har plane overflader, hvor du kan vedhæfte en bred vifte af dekorative objekter, såsom knapper eller endda silke blomster. Du kan tilføje en hurtig elegant design til din flaske propper ved at tilføje i fine og mørkt farvede kvaster, der vil supplere den mousserende hvide krystal flaske. Nogle vil endda lim gamle mønter på overfladen af ​​flasken prop eller små stykker af krystal og glas sten. En interessant måde at dekorere dit glas flaske prop er ved hober sig op glassten på proppen, og ved hjælp stærk lim til at holde bunken på plads. Dette vil simulere udseendet af stablede sten i Zen haver.

Når den dekorative flaske prop er lavet, vise dine flasker rundt i huset og drikker dine foretrukne med stil og samtidig holde din drik frisk og livlig. Du kan også udfylde de dekorative flasker med vand tonet med frugtfarve, hvis du blot ønsker at tilføje display elementer i dit hjem.