E2a

Hvordan laver candy bouquet krus

Tænker på gaver til dine venner denne jul

Tænker på gaver til dine venner denne jul? En af de nemmeste foræring, du kan gøre, er candy bouquet krus. Candy buket krus er ikke kun let at gøre, men kan også tilpasses til at passe til de nøjagtige smag af dine venner. Endnu bedre, disse gaver kombinere begge spiselige gaver og en lille ting, der vil bo med dine venner i lang tid - et krus at hilse på dem hver morgen, og i løbet af kaffepauser.

  1. Købe krus. Først, købe en stor størrelse krus fra din lokale home depot. Krus er normalt meget billig. Du kan også købe almindeligt hvidt krus og bruge maling til at dekorere disse krus. Smerten hvide krus er meget billigere. Du kan bruge akryl keramiske maling, der er tilgængelige i de fleste håndværk butikker. Ved at male egne krus, kan du også tilføje personlige hilsner på din candy bouquet krus. Hvis du ikke er særligt snu, når det kommer til at male, kan du altid bruge krus, der har pre-made designs i dem.
  2. Tilføj Styrofoam. Dernæst skåret ud et stykke Styrofoam indtil det passer stramt ind i bunden af ​​krus. Styrofoam kan også erstattes med blomster skum og vil blive brugt til at holde stilke af buketten.
  3. Vælg slik. For hver person, der skal modtage candy bouquet krus, bør du tilstræbe at have en personlig udvalg af slik og godbidder. Hvis du allerede er klar over de nøjagtige smag, at dine venner har for slik, bruge disse mærker og slik, som de elsker. Ellers kan du købe en række slik såsom små chokolade kugler, stænger af slik, pastiller, og andre typer af slik. Hvis du kommer til at give væk candy bouquet krus til jul, kan du også tilføje sukkerrør til listen over slik, som du vil placere i krus.
  4. Fastgør slik på spyd. Brug små bambus spyd til at holde slik i Styrofoam nederst på krus. Tag slik og bruge en lille strimmel tape til at fastgøre disse til de bambus spyd. Skær bambus spyd i forskellige størrelser, så du kan tilføje niveauer, når du begynder at arrangere candy bouquet.
  5. Arranger. Arrangere candy bouquet er faktisk svarer til at arrangere en rigtig buket blomster. Du bør begynde ved at placere en slik brik på en høj stængel af bambus spyd lige i midten af ​​krus. Den næste slik skal placeres lukke første slik, men stilken skal være en smule smule kortere. Hver af de efterfølgende slik bør være på en stilk, der er mindre end den sidste. Den arbejde din vej rundt på højeste candy, så du vil skabe en slik buket, der er formet som en omvendt kegle.

Tilføj bånd og lykønskningskort på candy bouquet

Hvordan laver candy bouquet krus. Fastgør slik på spyd.
Hvordan laver candy bouquet krus. Fastgør slik på spyd.

Tilføj bånd og lykønskningskort på candy bouquet. Du kan også fylde kruset med væv eller blødt papir, således at Styrofoam kerne vil ikke være synlig udefra. Med disse trin, vil du have din egen candy bouquet krus klar til at blive givet til dine venner og kære.