E2a

Hvordan laver Blacklight maling

En sort lys maling kan være praktisk i at skjule nogle visuals

En sort lys maling kan være praktisk i at skjule nogle visuals. Dens fluorescerende egenskab gør det muligt at gløde under en sort lys. Selv om det kan synes almindeligt under normale lysforhold, er det betegnes som lysende og lyse under sort lys. Brugen af ​​sort lys maling spænder fra den monetære bruger til simple billetter. På den anden side, kan man øge "fantasi-lignende" virkning af et bestemt område ved hjælp af sort lys maling alene.

Hvordan laver Blacklight maling. Forbered de materialer, du får brug for dette projekt.
Hvordan laver Blacklight maling. Forbered de materialer, du får brug for dette projekt.

Her er nogle nemme at følge trin i at gøre sort lys maling.

  • Forbered de materialer, du får brug for dette projekt. Gør din helt egen sort lys maling er noget kompliceret. Find følgende: almindelige plakat maling i en farve efter eget valg, lysere agent, vand, en kop, en omrøring stang, og en pensel. Hvis du har nogen problemer med at finde en lysere agent, finde nogle opvaskemiddel i stedet og læse etiketten for enhver "lysere effekt" angivet. Normalt indeholder den lysere ejendomme, der anvendes til tøj for at gøre dem synes renere for forbrugeren.
  • Opløs klaringsmiddel ved at blande det med vand. Brug så meget lysere agent som din mængde vand i tilstrækkelig grad kan opløses. Vandbaserede malinger omfatter de fleste malinger bruger til håndværk samt latex og akryl. Hvis du kan finde en flydende form, vil det gøre tingene enklere, som du vil bruge det som det er.
    Hvis din base maling er olie-baseret, skal du ikke bruge vand i at opløse den lysere agent. Snarere direkte malingen bruges til at opløse midlet. Føj det direkte til krukken og rør grundigt, så det vil blande og opløse godt ind i malingen.
  • Kombiner en lille mængde af den resulterende blanding af den flydende form eller opløst pulver blegemiddel med en fuld krukke af maling. En rørepind er perfekt til at blande de to ingredienser sammen.
  • Måle glød effekt af malingen ved at holde den mod en sort lys, mens værelse lysene er slukket. Undgå andre kilder af lys. Tjek vinduerne og lukke gardiner for at forhindre enhver fysisk lys fra at komme i.
  • Du kan købe en sort lyskilde. Der er mange stilarter til rådighed på markedet. Der er den kompakte fluorescerende sort lys i forskellige størrelser og former.
  • Hvis du tror, ​​du får brug for mere glød, tilføje mere blegemidler blanding. Arranger igen for en preview af de lysende egenskaber af din sorte maling. Nogle gange, du bare nødt til at holde på at tilføje gradvist, indtil du opdager, at det ikke gør nogen stigning i dens lysere effekt længere.
  • Vær opmærksom på mængden af vaskemiddel blegemidler blanding, du har føjet til en vis mængde af maling. Denne viden vil give dig mulighed for at øge din produktion af sort lys maling i fremtiden ved hjælp af samme forhold formel.


Gør dit eget sort lys maling giver dig chancen for at spille med en bred vifte af farver uden alt for mange udgifter indebærer. Ferie partier vil sørge gavn af dette projekt. Det kan også være en hjælp med kostume design. Afhængig af din kreativitet, mere sort maling typer og farver indføre. Dette projekt kan have masser af anvendelser, forberede korrekt opbevaring, hvis du ikke bruger det hele, første gang du har brugt det.