E2a

Hvordan laver badesalt

Making badesalt er en nem og sjov ting at gøre

Making badesalt er en nem og sjov ting at gøre. Du kan oprette fantastiske salte, som er tonsvis bedre for dig og tonsvis bedre fornemmelse derefter dem fundet kommercielt. Derudover kan du styre, hvor meget du bruger, og endda hvilke ingredienser, du bruger til at gøre de perfekte salte. Processen er let og kan lave fantastiske salte til dit brug, for at give og at sælge.

Hvordan laver badesalt. Vælg dine ingredienser.
Hvordan laver badesalt. Vælg dine ingredienser.

 1. Vælg dine ingredienser. Den sværeste del af at lave dine egne badesalt er at vælge dine egne ingredienser. Du har en masse muligheder, der kan gøre dine salte billig eller luksuriøse.
  • Det hele begynder med salt. Epsom salte kan anvendes og ofte anvendes til en del af saltet i en god bad saltblandingen. Det er billigt og kan endda gøre op alle saltet bruges, hvis du ønsker det. Dog kan blande det med dyrere salte gøre for en højere kvalitet bad salt. Dine muligheder omfatter en bred vifte af teksturer, størrelser, farver og mineralske indhold i forskellige typer af havsalt.
  • Den fugtighedscreme. Selvom det ikke er helt nødvendigt, er det ofte en god idé at have en fugtighedscreme. Man kan anvende olier, såsom olivenolie, jordnøddeolie, vindruekerneolie (en af ​​favoritterne), avocadoolie, eller endog mineralolie. Mange olier har sundhed og hud ydelser, og du måske ønsker at gøre lidt forskning, før du vælger en eller en kombination af olier. Du kan også bruge E-vitamin olie, Aloe Vera gel, og glycerin for at hjælpe fugter huden, mens du bruger badesalt.
  • Den duft. Duftolier er acceptable for dette projekt og forholdsvis billig. Men essensen olier er bedre og anbefales til aromaterapi brug. Uanset hvad, skal du vælge en duft, som du kan lide, eller som vil opnå et bestemt mål (såsom mynte for forfriskning eller lavendel for afslapning).
  • Farvestoffet. Farvelægning dine salte kan komme i tre grundlæggende former. Du kan enten bruge fancy salte og lade deres farve være farven af ​​saltene, eller du kan farve dem med pulveriseret sæbe farvestof eller frugtfarve.
  • Bagepulver. Bagepulver selv har en masse gode anvendelser og fordele, det kan være prikken over i'et til at slutte de perfekte salte.
 2. Bland saltene. De salte, som du har valgt skal blandes i en stor skål. Hvilke slags du bruger, hvor meget af hver, og hvor stort et parti at gøre, er helt op til dig.
 3. Tilføj fugtighedscreme. Hvis du bruger mere end én fugtighedscreme, så bland dem i en lille skål. Du behøver ikke meget af dem, fordi det ikke tager en masse at fuldføre dette projekt. Tilsæt fugtighedscreme en spiseskefuld ad gangen. Sørg for at røre saltene godt mellem tilsætning af fugtighedscreme. Du vil gerne pels saltet, men det bør ikke se vådt eller føler overdrevent fugtig.
 4. Tilsæt duft. Du ønsker ikke din duft til at blive overvældende. På grund af dette, vil du ønsker at tilføje et par dråber essens eller duftolie og bland godt. Tilføj et par mere og fortsætte på. Sørg for at du tager dig tid til at analysere mellem at tilføje mere.
 5. Tilsæt farvestof. Hvis din salt ikke er farvet, og du vil have en fancy farve, nu er det tid til at tilføje den. Du skal blot tilføje en knivspids pulveriseret farvestof eller et par dråber væske. Rør godt rundt og se, hvordan du kan lide farven.
 6. Bag det. Tænd din ovn på varme og placere saltene på en aluminiumsfolie-dækket bageplade. Spred dem ud godt og sætte dem i ovnen. Lad dem "bake" i den varme ovn i 10 til 15 minutter. Så tjek for at se om saltene er tørre. Hvis ikke, fortsætte med at bage dem i den opvarmede ovn indtil de er (kontrol omkring hver 10 til 15 minutter).
 7. Bland i bagepulver. Hvis du beslutter dig for at tilføje bagepulver, bland det i nu. Du vil gerne omkring 1/3 af en kop for hver 3 kopper salte.
 8. Opbevar. Det er altid rart at gemme disse i fancy små krukker. Du vil have noget, der er temmelig lufttæt, så du ikke har fugtproblemer senere. Saltene vil absorbere fugt, hvilket kan gøre det svært og hænger sammen. Den lufttætte beholder vil hjælpe dette.

Med blot disse enkle trin

Med blot disse enkle trin, kan du finde dig selv med smukke og luksuriøse badesalt. De kan bruges regelmæssigt af dig selv, givet som gaver, eller endda solgt. Uanset hvad du vil, kan du lave en bred vifte af forskellige former og endda finde nye og spændende kombinationer.