E2a

Hvordan forbereder trække racerbiler

Drag racing er en af ​​de mest aggressive sportsgrene i verden

Drag racing er en af ​​de mest aggressive sportsgrene i verden. Alle typer af køretøjer såsom veteranbiler, motorcykler og lastbiler kapløbet om at være den første til at krydse målstregen. Dybest set, trække sejladser indlede med en immobil start, og de er normalt 1320 meter eller ¼ mile lang. Drag racing er en aggressiv sport, og det betyder blot, at faren er der altid. Hvis du er interesseret i at slutte sig til nogen drag racing begivenhed, er det meget vigtigt at forberede dig selv og drag race bil, du vil bruge. Her er nogle nyttige retningslinjer for, hvordan du forbereder trække racerbiler:

 1. Først skal du forberede sikkerheden redskaber såsom brandsikker påklædning, en hjelm og en brandslukker. Sikkerhed bør altid komme i første række, ikke kun i drag racing, men i alt hvad du gør.
 2. Tjek din bils batteri, kølesystem, dæktryk, væsker og drejningsmoment hjullåsemøtrikkerne. Sørg for, at din bils køling motor arbejder præcist at reducere risikoen for overophedning.
 3. Hvis du vil have din bil til at køre hurtigere, skal du overveje at købe RC injektorer og ekstra turbo. RC injektorer kan fås til en bred vifte af bil-og motorcykel motorer anvendes i high-performance racing.
 4. Vælg dæk, der er godt tilpasset til overfladen af ​​racerbane.
 5. Glem ikke at tjekke din bils gas. Du kan købe blyholdig eller blyfri RGAS. Det hele afhænger af, hvilken type konverter din bil har. Hvis din bil har katalysatorer, så skal du ikke bruge blyholdig gas.
 6. Tillad drag racing officerer til at inspicere din drag race bil. Din drag race bil skal passere de krav før han sluttede alle drag racing begivenhed. Dette vil bidrage meget til din sikkerhed.
 7. Glem ikke at slå din bils motor på før drag race, mest især hvis du vil bruge en gammel type bil. Sørg for at ændre tændrør ledninger og tændrør før racing.
 8. Nu er det tid til at komme på linjen. Du har lov til at udføre en udbrændthed. Burnout giver dine dæk til at varme op og positioner gummi ned i starten af ​​banen.
 9. Se de Drag Race mellemstationer lys, populært kendt som "Christmas Lights", omhyggeligt, som du venter på starten af ​​drag race. Tjek andre bil racerkørere og finde ud af, hvordan de vil reagere på belysningen rækkefølge.
 10. Lad embedsmænd vide, om du vil bruge vandet kasse eller ikke før drag racing starter.
 11. Udfør burnout (opvarmning af dæk). Det vil kun ikke bidrage til at fjerne snavs fra dine dæk, før drag racing starter, men hjælper din bil til at gribe vejbelægningen bedre.
 12. Fokus og lad din adrenalin begynde at pumpe.

Hvordan forbereder trække racerbiler. Glem ikke at tjekke din bils gas.
Hvordan forbereder trække racerbiler. Glem ikke at tjekke din bils gas.

Hvis du er interesseret i at slutte sig til nogen drag racing arrangement, så hold dig orienteret om de seneste nyheder, billeder, resultater og tidsplaner i NASCAR først. NASCAR vil helt sikkert inspirere dig til at deltage i denne aggressive sport. Bare husk at følge sikkerhedsmæssige retningslinjer.