E2a

Hvordan forbereder olier til at lave hjemmelavet lud sæbe

Hjemmelavede sæber er blevet en øjeblikkelig indkomst genererende baggård projekt for mange mennesker. Der er flere positive resultater, som kan opnås for at gøre håndlavede sæber. Du kan vælge dine egne ingredienser baseret på dine egne behov. Du kan spare penge ved at gøre partier til din personlige brug. Du kan vælge den særlige duft eller en kombination af dufte og ingredienser, som du har svært ved at finde i kommercielle sæbe mærker. Håndlavede sæber gøre vidunderlige gaver. Du er sikret, at den sæbe du bruger, er lavet af friske og naturlige råvarer.

Sæbe making er næsten en eksakt videnskab, som du har brug for præcist og nøjagtigt at måle hver ingrediens. De forskellige olier er nødvendige for sæbe bør måles og fremstilles individuelt, også. Du er nødt til at kende den egenskab hver type olie, som du bruger, da de bestemmer den rensende og konditionering egenskaber af sæben og den type skum det vil producere. Sæbe beslutningstagere foretrækker vegetabilske olier og fedtstoffer, som de fandt ud af, at animalsk fedt tørrer på huden og kan være irriterende til problemet skind. Følgende er de skridt til at forberede olie til at gøre hjemmelavet lud sæbe.

  1. Tag din sæbe opskrift til at vide, hvilke typer af olie, du får brug for. Grundolier der er almindeligt anvendt, er olivenolie eller rapsolie, sheasmør, kakaosmør, kokosolie og bivoks.
  2. Omhyggeligt måle hver olie. Nul ud din skala med beholderen på det og måle hvert beløb, som angivet i opskriften. Gentag processen med hver af de olier, som du vil bruge, såsom raps olie eller olivenolie og shea smør.
  3. Pop kokosolie inde i mikrobølgeovnen i cirka to sekunder for at smelte det, så du kan måle den rigtige mængde.
  4. Barbere kakaosmør ved hjælp af en kniv eller et rivejern til at få det nøjagtige beløb.
  5. Nedbryde bivoks i mindre bidder og barbere nogle at få det nøjagtige beløb, du har brug for. Du kan bruge en kniv eller en skraber til at gøre dette. Sørg for, at alt er vejet præcist.
  6. Hæld olie enkeltvis ind i en stor og dyb rustfrit stål eller keramik pot. Skrab så meget af olien som du kan fra de enkelte beholdere. Sæt gryden på komfuret og opvarme olie over en meget lav flamme. Rør olie, indtil alt er opløst. Når bivoks er smeltet til meget små stykker, fjern gryden fra ilden. Vil den resterende varme være tilstrækkelig til at smelte resten af ​​bivoks.
  7. Lad olien køle ned til 110 grader. Lud opløsning skal have nøjagtig den samme temperatur. Bruge varmt eller koldt vand bade for at øge eller sænke temperaturen af ​​olierne og lud løsning. Når temperaturerne af de to opløsninger har matchet, kan du langsomt hælde lud løsning på olieblandingen i en langsom strøm under kontinuerlig omrøring olieblandingen.

Hvordan forbereder olier til at lave hjemmelavet lud sæbe. Omhyggeligt måle hver olie.
Hvordan forbereder olier til at lave hjemmelavet lud sæbe. Omhyggeligt måle hver olie.

Sørg for at du måle alle ingredienserne nøjagtigt. En lille fejl kan påvirke kvaliteten af ​​sæben, du vil producere.