E2a

Hvordan du udskifter en katalysator på en Toyota Tercel

Forurening er et allestedsnærværende problem overalt i verden i øjeblikket. Store bidragydere er millioner og atter millioner af biler, der kører hver dag producerer en masse af forurenende stoffer kollektivt. Med denne mængde forurening, der spredes af biler i miljøet, har måder og midler blevet undersøgt af bilfabrikanterne til at holde fast ved forurening love gennem raffinering bilmotorer og dens brændstof motorer til at begrænse mængden af ​​forurening, der kommer fra et køretøj. I 1975 kaldte en anordning katalysatoren blev produceret for at ændre giftige stoffer i en bil ind i emissioner, der er langt mindre farlige før det forlader udstødningssystem af køretøjet. Denne enkle enhed gør en hel del i bevarelsen af ​​verdens omegn hvilket er hvorfor det er vigtigt at erstatte det når det er nødvendigt. Hvis du ejer en Toyota Tercel, er det muligt at udskifte sin katalysator på egen hånd ved at følge nogle få retninger.

  • Få den rette katalysator. Du kan blive fristet til at spare et par bukke ved at købe den universelle pasform konverter, som du finder i bil levering butikker overalt, men dette er et punkt, du måske nødt til at genoverveje. Det kunne være en meget mere kompliceret i sidste ende. Når du køber bil tilbehør, er det altid bedst for visse dele skal erstattes af dem, de er lavet til. Dette gælder med en katalysator for en Toyota Tercel. Det er bedst at få en, der passer direkte og er lavet specielt til det. Det sidste ende, vil du have en masse mindre problemer at bekymre sig om.
  • Bær passende øjenbeskyttelse. At holde sikker mens erstatte din konverter, så sørg for, at du har både sikkerhedsbriller og dine skærende briller, så du ikke såre dine øjne på nogen måde under hele processen.
  • Fjerne den gamle konverteren. Løft bilen opad ved hjælp af en bil lift. Bære din skærende glas og fortsætte med omhu for at afskære katalysatoren har møtrikker og bolte fra deres fremspring eller flanger på den side af omformeren ved anvendelse af en acetylenforbindelse brænder. Ved at gøre dette, vil man ikke bryder nogen af ​​flangerne, som er fastgjort til flangerne af konverteren. Klip hovederne på boltene med din acetylen fakkel så godt. Når dette er gjort, kan du nu bære dine sikkerhedsbriller og fortsæt til banke ud af konverterens bolte på flangerne "konverter side. Gør brug af en hammer og punch. Nu kan fjerne den brugte konverteren. Med anvendelsen af ​​en pick, fjernes de anvendte pakninger og fra røret flanger på hver side og rense de flade områder af rørflanger med en slibeskive på et matrice kværn, der er vinklet.
  • Indstilling i den nye konverter. Begynd processen ved at udskifte dine gamle pakninger med nye, placere dem på et udløb af røret at du vil finde stikker ud af flangerne af røret. For at placere i konverteren, så tjek hvordan udstødning flyder. Du vil finde to pile på den, som vil indikere retninger. The Mark et middel i retning af motoren, mens B vil betyde at gå bagud af bilen. Begynder at fastgøre flanger din konverteren til flangerne af røret. Bolthovedet skal have en skive, der er flad på flangerne, efterfulgt af en låseskive, og endelig møtrikken. Få en skruenøgle og luft skralden og gå videre til stramme hver af boltene indtil alle flangerne sidder forsvarligt fast. For at kontrollere, hvordan den nye konverter fungerer, nedbringe bilen og starte den. Løft den op igen for at se, om der er nogen form for lækage fra de vedhæftede filer, du har lavet, og spænd dem om nødvendigt.


Hvordan du udskifter en katalysator på en toyota tercel. Få den rette katalysator.
Hvordan du udskifter en katalysator på en toyota tercel. Få den rette katalysator.

Katalysatoren er en væsentlig enhed, der hjælper i beskyttelsen af ​​miljøet, hvilket er hvorfor det er nødvendigt at udskifte den med det samme, når det kræves.