E2a

Hvordan du kan genbruge spisepinde

Hvis du ofte kinesiske restauranter

Hvis du hyppige kinesiske restauranter, så er du måske nok have en spisepinde samling allerede. De fleste spisepinde er til engangsbrug, men du kan genbruge dem på forskellige måder. Spisepinde lavet af porcelæn, elfenben, og plast kan genbruges. Imidlertid kan træ spisepinde ikke. Nedenfor er effektive ideer til at genbruge spisepinde.

  • Brug spisepinde som haven stakes. Du kan støtte små planter og stiklinger ved hjælp af spisepinde. Bare stikke en spisepind ved siden af ​​en diskette plante. Derefter binde dit anlæg omhyggeligt til sin nye spil.
  • Brug spisepinde som hår pinde. Brug spisepinde til at holde dit hår falder. Twirl dit hår i en rulle og derefter indsætte en spisepind i kernen. Du kan farve eller illustrere på spisepind at opnå en bedre frisure.
  • Brug en spisepind som omrører. Det er kunstnerisk at røre te eller kaffe gennem en spisepind. Dine venner vil blive forbavset, når du udpakker en tepose ved hjælp af en spisepind. Mennesker, der lever i humidor klimaer kan bruge en spisepind at løsne op pulveriserede krydderier. Den lille spisepind s omkreds vil passe gennem hælde åbninger.
  • Gør spisepinde kurven. Find en kurv design på nettet eller i blade. Kopier derefter at design ved at indsætte en spisepind efter den anden ved hjælp af lim eller transparent epoxy. Man kan lave flere kurve til at adskille frugter fra krydderier. Sæt ikke våde materialer på spisepind kurve, fordi de vil blive rodet.
  • Gør spisepind øreringe. Træ dinglende har eksotiske virkning. For at gøre et par, bruge saks til at klippe et par spisepinde til dit foretrukne længde. Nu male det med en almindelig nuance eller sætte en lille blomst eller et kinesisk tegn på hver dinglende. Wrap en sølv eller guldtråd på højdepunktet af de øreringe og loop de ekstra ledninger ind i dine huller i ørerne. Bind enderne af trådene.
  • Spil sticks spil ved hjælp af spisepinde. De vil give en anden dimension til spillet. De spisepinde er tungere så pulsen af ​​spillerne vil blive afprøvet og justeret. Du kan have en ensartet farve eller gøre spisepind sæt, gerne male et sæt i blåt, en anden i rød og så videre. Du kan tildele en spiller til bare vælge den blå, og dig, bare de røde. Du kan ændre de grundlæggende regler for mere sjov. Brug akryl maling i at male spisepinde.
  • Genbrug spisepinde som model byggemateriale. Spisepinde kan tjene som modeller i kunstprojekter. Yngre børn kan udnytte de spisepinde i skolernes dioramaer.
  • Gør spisepinde bordskånere. Brug saks til at klippe de spisepinde i halve. Lav et hul i bunden af ​​hver spisepind. Derefter tråde alle spisepinde med farverige streng. Tilføj petite farverige perler mellem spisepinde, hvis du foretrækker. Lav en knude i strengen når du har tråde sidste spisepind. Gentag proceduren på den anden ende af spisepinde.
  • Genbrug spisepinde som kunst. Saml træ spisepinde og danne en indretning eller skulptur. Bare vedhæfte et spisepind til den anden for at gøre din foretrukne design. Break spisepinde hvis det er nødvendigt for at forbedre dit design.
  • Andre håndværk, du kan gøre med spisepinde. Spisepinde der kan genbruges er lavet af træ, så de er gode håndværk materiale. Du kan lave spisepinde håndtasker, spisepinde lampe, spisepinde halskæde, spisepinde akvarium, spisepinde bh, urchin lys og spisepinde notebook blandt andre.


Hvordan du kan genbruge spisepinde. Brug spisepinde som haven stakes.
Hvordan du kan genbruge spisepinde. Brug spisepinde som haven stakes.

Du skal bare nødt til at være kreative for at gøre disse ideer og for dig at gøre en af ​​dine egne. Planlæg dit håndværk og samle dine nødvendige materialer, før du udfører. Lav og mestre en form for genbrugspapir håndværk før du gør andet.