E2a

Hvordan du ændrer automatisk transmission væske i en Toyota Camry

At eje et køretøj som en Toyota Camry sikkert gør en masse fordele for din mobilitet og transport. Men for at fortsætte med at nyde de fordele, bør du jævnligt vedligeholde dit køretøj. Du ønsker ikke at blive overrasket over, hvor meget besvær, at uregelmæssige vedligeholdelse kan forårsage dig. Ændring af automatisk transmission væske er en af ​​de ting, du bør regelmæssigt gøre for Toyota Camry.

Hvordan du ændrer automatisk transmission væske i en toyota camry. Tøm den gamle væske fra flydende pan.
Hvordan du ændrer automatisk transmission væske i en toyota camry. Tøm den gamle væske fra flydende pan.

Den nemmeste vej ud er at lade en professionel mekaniker til at udføre opgaven. Det er også muligt at gøre det selv, især hvis du allerede har været vidne til en professionel gøre dette. Selv hvis ikke, kan du stadig gøre det, så længe du har de rette værktøjer, modet, og hele knowhow. Nedenstående trin vil guide dig om, hvordan du ændrer automatisk transmission væske i en Toyota Camry:

  • Tøm den gamle væske fra flydende pan. Rengør gryden er udenfor og omkringliggende områder først. Gør dette forhindrer forurening af panden forårsaget af snavs. Fjern oliepinden placeret i påfyldningsrøret. Erstatte denne med en tragt. Forbered en dræningsbakke under flydende pan. Dette vil fange dræne væske efter du har fjernet bundproppen. Når alt er indstillet, kan du nu fjerne væsken Pans bundprop ved hjælp af en topnøgle. Lad den gamle væske til at dræne og sætte stikket på noget, hvor det ikke kan få nogen snavs.
  • Tag flydende pan fra køretøjet. At gøre dette, løsnes først de to skruer i en diagonal måde. Vær opmærksom på, hvilken del hver bolt bør gå, fordi der er sæt af bolte med forskellige størrelser. Før du fjerner de to resterende bolte, forberede sig på at fange pan ved at holde det. Den pan måske stadig har noget væske i det, så, forsigtigt fjerne den fra køretøjet eller noget væske kan spildes. Sæt gryden til side, helst et sted ren.
  • Skil andre transmissionsdele. Tag ventilhuset ved at afbryde sine ledninger. Tag sien støttebånd bolte, også. Igen, tage til efterretning, som hver bolt skal gå. Smid pakningen og fjerne eventuelle rester af snavs på ventillegemet. Vær ekstra forsigtig med dette trin, fordi ventillegemet stadig kan dræne nogle mængder af væske.
  • Rengør magnet, som kan findes på væsken pan bund. Fjern alle magneterne og rense metalspåner, der var knyttet til dem.
  • Dræn mere transmission væske fra væsken pan. Brug en ren tæppe til at tørre al overskydende væske. Overvej at skille sig af pakningen, hvis den er for gammel. Skrab mere materiale fra transmissionen til at rense det bedre. Når den overskydende væske er helt væk, lad væsken pan at lufttørre.
  • Saml alt det, du har fritliggende. Fastgør de dele, du har fjernet tidligere, og erstatte de dele, der har brug udskiftninger som magneterne af pakningen. Dette vil lægge transmission for en ny forsyning af automatgear væske.
  • Brug oliepindsrøret at tilføje ny forsyning af automatgear væske. Check med bilens manual for at kende den anbefalede væske og hvor meget. Målepinden har en guide, som fortæller, op til hvilket niveau væsken skal gå.

Der har Toyota Camry ændret sit automatgear væske

Der har Toyota Camry ændret sit automatgear væske. Men du kan ikke køre det endnu. Lad bilen køre og være inaktiv i nogle minutter. Tjek oliepinden og se, om mængden af ​​væske er stadig inden for det anbefalede niveau. Tilføj mere væske, hvis det har brug for mere.