E2a

Hvordan at være forberedt, før klit buggying

Trekking ørkenen eller stranden vil være en masse sjov, hvis du ikke vil sidde fast. Takket være opfindelsen af ​​dune buggies, at gøre det er meget nemmere. Ingen mere ømme fødder og ikke mere fast i sandet. Men hvis du ikke er forberedt, før klit buggying, chancer, kan du opleve problemer. Og det er ikke sjovt.

Hav det sjovere, mens trekking i ørkenen eller på stranden ved at forberede alting, før strandbuggy ride. Nedenfor er tjekliste over ting, du bør gøre:

  • Professionel check-up. Spørg en professionel til at kontrollere dune buggy. Du kan gøre dette, også, hvis du ved, hvordan man kan kontrollere dækkene, benzin, filter, olie og karburatoren. Selv biler bliver tjekket på denne måde, før de bruges. Gør dette af sikkerhedsmæssige årsager og for at sikre, at du vil have glat og sjovt klit buggying.
  • Fyld den op. Har strandbuggy har nok benzin til din planlagte rejse? Bedre fylde tanken med benzin blot at sørge for. Du vil aldrig vide, hvis du vil være brug for mere benzin. Det er altid bedre at være sikker end at spille gamble spil.
  • Tænk hydrering. Dune buggy bruges til nemt at rejse på sandet overflade. Og sandede steder er varme steder. Din hydrering vil være let gået under varmen fra solen. Bedre materiel nogle drinks til at holde alle jer hydreret. Medbringe mindst én flaske energi drikke for hver person. De fleste dune buggies har også et sted for is brystet. Brug at stedet og bringe is brystet med dig. Du vil være taknemmelige du har bragt det i tilfælde af, du kommer i klemme under den brændende varme fra solen.
  • Tjek værktøjskasse. Er værktøjskasse i strandbuggy allerede? Dette bør altid komme i handy, hvis du bliver nødt til at gøre simple reparationer senere. Altid holde det i køretøjet, men tjek det, hvis det er komplet, hver gang du er ved at forberede en rejse. Ud over de sædvanlige auto værktøjskasse, tilføjer også en sammenfoldelig skovl, hammer og slæbetov. Disse vil alle være nyttige i tilfælde af sand rejse nødsituation.
  • Beskyt dig selv. Medbringe ting til din beskyttelse som en stor hat, en paraply, læbe beskyttelse, solcreme, toiletpapir og sprit.
  • Vide, hvordan man navigerer. Vær opmærksom på de lejre placering, retning, og hvordan du kommer til din destination, og komme tilbage til dit oprindelse. Hvis det er muligt, har et kort med dig eller bringe en navigatør værktøj som en GPS eller måske et kompas. Rejser på en sandet dessert er meget mere udfordrende. Der er kun et par vartegn til at give dig en hånd. Sandy spots vil aldrig være pålidelige, fordi de ændrer udseende med hvert slag af vinden.
  • Kommunikere. Medbringe din mobiltelefon eller noget, der vil lade dig kommunikere med din lejr. Dette er meget vigtigt, hvis du har brug for hjælp, uanset om de retninger eller reparation af dune buggy.

Aldrig rejse med en klit buggy til en meget langt placering, hvis du er nybegynder. Har en pro til at hjælpe dig med at vænne sig til klit buggying indtil du allerede kan gøre det selv.

Hvordan at være forberedt, før klit buggying. Professionel check-up.
Hvordan at være forberedt, før klit buggying. Professionel check-up.

Sørg for, at din hver klit buggying vil være sjov ved at forberede før du forlader. Du sikkert ikke ønsker at ødelægge denne oplevelse bare på grund af uagtsomhed.