E2a

Hvordan at være en bedre kreativ forfatter: 7 top skriftligt tips

Der er mange måder at forbedre din naturlige evner som en kreativ forfatter. Her er 7 af de bedste tips til at få dig i gang:

  1. Skriv hver dag. Danner en daglig skriftligt vane er afgørende at være i stand til at skrive så frit som du sover og indånder. Start med blot 15 minutter afsat hver dag til at skrive, og udvide dette som du styrke vane. Det er virkelig den mest magtfulde vane du kan vedtage for din kreativ skrivning.
  2. Anerkend dine styrker. Det er nemt for os at overse vores egne evner og styrker, simpelthen fordi vi lever med os selv dag ud og dag ind. Lav en liste over alle dine kreative styrker, så spørge, hvad en nær ven af ​​dig ville sige, hvis de blev spurgt, hvad dine kreative styrker var. Du vil blive overrasket over, hvor meget du kan komme op med.
  3. Fejr succeser. Hver gang du skriver, er det en succes. Den største udfordring for enhver forfatter viser op konsekvent til siden, så når du gør det, anerkender, at som det afgørende skridt i dit kreativ skrivning liv, at det er, og fejre, selv om det i en lille måde.
  4. Skriv hvad du kan lide at skrive. Må ikke drukne i et hav af "burde" med din skriftligt! Følg i stedet dine passioner og skrive om de ting, du naturligt trukket at skrive om, på de måder, der føler sig mest komfortable og "rigtige" for dig.
  5. Indfang dine ideer. Hvis det føles som om du ikke har nok kreative ideer til at udforske, er det mere end sandsynligt, at du simpelthen er ikke indspille dem. Begynd at bruge en ideer bog (blot en lomme notesbog du holder med dig) og notere ned ideer som de opstår. Jo mere du bruger det, vil de lettere ideer strømme til dig i alle mulige situationer.
  6. Find din stil ved at eksperimentere. Find din egen stil skriftligt tager tid, og begynder som regel med at eksperimentere med andre stilarter, du nyder at læse. Det er ligesom at forsøge på en række par sko, indtil du begynder at indsnævre de typer, du finder at være den mest komfortable og mest "dig." Det vil ikke ske natten over, så vær tålmodig og nyde din skriftligt, mens du udforsker.
  7. Accepter forfatterens rejse. At være en kreativ forfatter er ikke en enkelt endepunkt destination. Det er en måde at være, en måde at tænke på, at se, opleve. Så forvent ikke en dag at vågne op og sige, "Endelig, jeg er en forfatter!" Du er en forfatter i dag, lige her, lige nu, fordi du dukke op og skrive. Accepter, at omfavne det, NYD på den måde at være på.

Hvordan at være en bedre kreativ forfatter: 7 top skriftligt tips. Anerkend dine styrker.
Hvordan at være en bedre kreativ forfatter: 7 top skriftligt tips. Anerkend dine styrker.

Følg disse 7 tips og du vil forbedre din kreativ skrivning ingen ende. Vælg en og komme i gang i dag!