E2a

Hvordan at slippe af oxidation fra en bil linse

De fleste forlygter fremstilles i dag

De fleste forlygter fremstilles i dag, er fremstillet af polycarbonat eller plastmateriale. Det er derfor typisk billigere, lettere at stil og lettere end glas, hvilket gør det mere populært valg. Den dårlige ting er, at når disse polycarbonat forlygter udsættes for lys fra linserne, de varme op nemt og ekspandere. Udvidelsen medfører porer i plastik forlygte til at blive større. De ekspanderede porer tillader forskellige elementer som vind, fugtighed fra luft, lys og støv at komme ind og hobe sig op på overfladen af ​​forlygterne. Hele processen kaldes oxidation. Det gør dine forlygter tåget og lys, der formodes at komme ud af det bliver svagere. Ikke alene er det en skamplet for byen, kan det også være farligt, når du rejser langs en dårligt oplyst vej om natten. Her er nogle måder at slippe af med disse tågede oxiderede forlygter.

Hvis du har råd til det

Hvordan at slippe af oxidation fra en bil linse. De fleste forlygter fremstilles i dag.
Hvordan at slippe af oxidation fra en bil linse. De fleste forlygter fremstilles i dag.

Hvis du har råd til det, du altid har mulighed for at få det repareret professionelt. Bare gå til autoværksted eller auto forhandler, hvor du købte bilen. Få dem rense dine forlygter eller installere et nyt parti. Denne form for service ville koste dig fra et par hundrede til tusind dollars.

For folk på et stramt budget, kan du udføre de samme opgaver med en vis indsats og med hjælp af forsyninger fra autoværksteder i nærheden af ​​din plads. De hurtige nemme trin ville omfatte: slibning, gnidning og voksning.

Slibning. For slibning

Slibning. For slibning, skal du bruge sandpapir af forskellige gryn og en spand vand. Det er op til dig at vælge fra 600, 800, 1000, og 2000 sandpapir korn eller en kombination af noget. Nedsænk sandpapir i vandet. Du kan starte med den groveste sandpapir og gradvist flytte til finere én. Før du udfører slibning, sikre omgivelser forlygterne for at undgå ridser og male bliver revet over. Sand lygten dækning i en cirkulær bevægelse. Sørg for, at sandpapir er tilstrækkeligt gennemvædet med vand som du går langs processen, så du ikke ville skade forlygterne. Gør slibning indtil dine forlygter er tilfredsstillende fri af opstablede partikler.

Gnide. For den næste del

Gnide. For den næste del, vil du brug for nogle gnide forbindelse og klude. Begge kan købes i sæt på autoværksteder. Vælg flannel eller anden blød klud. Igen, dette er at undgå at ridse forlygter eller nogen del af bilen. Tør forbindelsen på overfladen af ​​forlygterne i cirkelbevægelser, indtil den tågede udseende slebet forlygter er væk.

Voksning. Det sidste skridt ville være voksning

Hvis du har råd til det. Slibning. for slibning.
Hvis du har råd til det. Slibning. for slibning.

Voksning. Det sidste skridt ville være voksning. Dette ville afslutte rengøring af dine forlygter. Det ville være den samme proces som gnidning. Kun denne gang, ville du bruge en frakke af speciel bil voks. Dette har til formål at beskytte dine forlygter fra forhastet oxidation efter rengøring dem.

Når du køber materialerne, skal du notere den kvalitet, således at de ville have en længerevarende effekt på dine lygter. Nogle gange kan billige rettelser forværre problemet og gøre dig ender med at bruge mere end nødvendigt.

Selvfølgelig er bedre at forebygge end at helbrede

Selvfølgelig er bedre at forebygge end at helbrede. Så for at forhindre oxidation af dit lys næste gang, gøre en indsats for at parkere din bil i et skyggefuldt område eller inde i en garage, hvis muligt. Dette ville reducere varme-virkning på plast forlygter og dermed mindske oxidation. Tag dig tid til at vedligeholde og jævnligt kontrollere dine forlygterne så godt. Du kan gøre de tre quick-fix nævnte trin. Et tre måneders interval er tilrådeligt.