E2a

Hvordan at reparere en tåre i en bil headliner

Bil hovednavne kan repareres for æstetiske formål og til at holde værdi i bil til salg eller handel på et senere tidspunkt. Små tårer i sidste ende vil føre til endnu mere sagging. Reparationer kan være vanskelig, men med en kvalitet reparation kan det hjælpe med at forhindre en total udskiftning eller i det mindste forlænge enhver anden form for reparation i en længere periode. Med enhver form for reparation af et køretøj er bekymret reparation omkostninger til vedligeholdelse og investeringer bør ses på, før du forsøger at reparere.

Hvordan at reparere en tåre i en bil headliner. Trin 1.
Hvordan at reparere en tåre i en bil headliner. Trin 1.

Trin 1

Den nemmeste og mest pålidelige måde at reparere eventuelle tåre i en headliner er at kontakte en forhandler, fortrinsvis to til tre og køretøjsfabrikanten, at se, hvad omkostningerne er involveret i fastsættelse og / eller udskiftning af headliner alt-sammen. Konsultér aldrig kun én forhandler eller et værksted, kontakt et par stykker. De fleste forhandlere eller butikker, der har deres egen detaljering butik vil være i stand til at håndtere denne type reparationer. Spørg dem, om de nogensinde har gjort denne type reparation i fortiden.

Trin 2

Trin 2. Trin 3.
Trin 2. Trin 3.

Hvis du beslutter at gøre en tåre i en bil headliner reparation dig selv, du bliver nødt til at vide et par nødvendige ting for at fuldføre reparationen korrekt. Twist stifter til tårer er noget, du bliver nødt til at se på, når man ser ind i disse indse, at twist pins er et midlertidigt fix. De fleste 1970 model biler har stof dækker loftsbeklædning. Forstå, at mens twist pins giver en midlertidig fix, de kan forårsage yderligere tårer, også gør reparationen vanskeligere på et senere tidspunkt. Midlertidige rettelser kan gøres med en lim materiale anvende den på skumbagside, ville dette være et bedre fix, at twist ben. Begge disse metoder vil normalt ikke giver en varig effekt eller et perfekt look, og det kan kun holde tårerne fra stigende, ikke at lade headliner bestyrelsen får mere skade. Hot limpistoler er ikke anbefales, da de har tendens til skabte buler i udseendet.

Trin 3

Andre praktiske måder for en midlertidig løsning vil omfatte tape. Det trick til båndet metode er at finde et bånd, som nøje matcher stoffet. I mindre tårer dette normalt fungerer. Hvis tåre er større eller er bare alt for mærkbar til at gøre disse enkle rettelser så den alternative løsning ville være at købe et nyt kit, der er lavet specielt til loftsbeklædning. Disse udskiftningssæt ikke kun har trin for trin instruktioner i, hvordan du udskifter headliner bord, men giver dig alt du behøver for reparationen, herunder stof. Headliner kits kan afhentes på de fleste auto levering bestemte butikker. Typisk de kan bestille disse i din køretøjer stof farve.