E2a

Hvordan at reparere en punkteret dæk

På mindst ét ​​punkt i dit liv, vil du opleve et punkteret dæk og nogle gange kan du ikke bare virkelig stole på en anden til at gøre reparation eller udskiftning af dæk. Det er aldrig for sikker eller for sikker på at vide, hvordan man skal håndtere begivenheder som disse, og artiklen nedenfor vil hjælpe dig med at lære det grundlæggende og førstehjælp tips om hvad man skal gøre i tilfælde af at du oplever en punkteret dæk, og der er ingen andre til at gøre det reparere.

Hvordan at reparere en punkteret dæk. Dæk kan punkteres af en lang række ting -. negle, knust glas på vejen eller store halser.
Hvordan at reparere en punkteret dæk. Dæk kan punkteres af en lang række ting -. negle, knust glas på vejen eller store halser.

  • Dæk kan punkteres af en lang række ting -. Negle, knust glas på vejen eller store halser Den lyse side om dette er et punkteret dæk vil stadig få dig hjem. Det er yderst sjældent, at du vil have en helt fladtrykt dæk, før du når et egnet sted, hvor du kan udføre reparationen selv. Bare følg de enkle trin for trin instruktioner nedenfor og du skal have en god dæk god til at gå.
  • Vurdere skaderne på din dæk. Tag et kig på skaden på din dæk og kontrollere, om søm eller den skadelige element sidder fast mellem trinene. Hvis det er tilfældet, så er det lettere for andre typer problemer. Hvis du ved, hvordan at skifte dæk, så ville det selvfølgelig være tilrådeligt at gøre ændringen nu, så du kan køre længere ud og bare reparere den ekstra dæk, når du har tid.
  • Kom et lappesæt. Du kan nu gå til den nærmeste bil forsyning butik og få dig et lappesæt. De fleste af disse tilgængelige kits kan købes for mindre end 10€ hver, så det er bedst at have et ekstra en i din bil på alle tidspunkter, så du ikke behøver at haste ud og få en i midt om natten (eller en snestorm).
  • At finde den punkterede område. Den næste ting for dig at gøre er at søge efter det sted, hvor dæk er punkteret. Markér dette med en cirkel ved hjælp af en pen eller en kridt, så når du gør fjerner det objekt, punkteret dine dæk, har du stadig kender stedet, der skal repareres. Det er bedst at bruge en høj kontrast farve som hvidt kridt eller orange, så du nemt kan få øje på området.
  • Deflatere dine dæk og fjerne objektet. Dit næste skridt ville være at punktere dine dæk, før du forsøger at fjerne det objekt, punkteres den. Dette er for din egen sikkerhed, da ændringen i dæktrykket kan få det til at briste eller lignende, uønsket situation. Når dækket er helt tømt, bare vride ud og træk søm (eller hvad objekt det var) ved hjælp af tang. Vær forsigtig med objektet, da det er faktisk skarp og det kunne have rust på det, risikerer du af stivkrampe infektion.
  • Rengøring ud dækket og klargøre gummiagtige gummi. Næste du vil være nødvendigt at rense ud i punkturstedet ved at køre raspen i og derefter ud af det. Du vil næste nødt til at tråder din gummy gummi stik til din nål, som er en del af dæklapningssættet. Vær opmærksom på, at nålen skal være i centrum. Du nu kan pels din stik med gummi cement. Du behøver ikke at være streng i dette, da det mere gummi cement, jo nemmere er det at indsætte det i dækket. Den gummi cement fungerer som dæk smøremiddel.
  • . Reparation den faktiske dæk Næste ville være den vanskelige del - ville du nødt til at indsætte dette i dækket. Vær klar til at skubbe lidt hårdere end den sædvanlige, da dækket ville naturligvis hule i med tryk. Skub nålen, indtil det er mere end halvvejs i dækket. Hvis du har problemer med dette, kan du brug for hjælp fra en gummihammer. Eller hvis du har selskab, en anden er stærkere arme kan gøre det trick.
  • Under nålen ud i en hurtig bevægelse. Du skal nu fjerne nålen i en enkelt, hurtig bevægelse og stikket skal blive inde i dækket hullet. Må ikke bekymre dig, hvis gummiet stikker ud af hullet, da dette i sidste ende vil udjævne ud med brug. Du kan også trimme det overskydende gummi med en hobbykniv eller Nippers.


Re-puste dit dæk som pr producentens foreslåede tryk læsning og skub dækket ind i en pulje af vand (i en enorm bassin eller dit badekar). Kontroller, om der vil være bobler, der kommer fra dækket - det betyder, at der er andre huller, som du har brug for at reparere.