E2a

Hvordan at oprette en lilletromme stativ

For de fleste mennesker

For de fleste mennesker sætter trommeslager tempoet af hele båndet og i nogle tilfælde anses for at spille en central rolle i bandet. Ikke at nævne, at det meste af tiden, bortset fra sangeren, trommeslageren får mest opmærksomhed. Men bortset fra opmærksomhed og herlighed, er en del af at være en trommeslager at vide, hvordan at samle et af de mest komplicerede bærbare instrumenter, du nogensinde har brug for at sætte op. De mange stykker og flere afhængigheder gør tromme sæt en af ​​de mest kedelige elementer til at sætte sammen. Den ene del af trommesæt er lilletromme stativ, som du har brug for at vide, hvordan man opsætter, hvis du er trommeslager. Bare følg nedenstående emner og opsætningen bør i sidste ende være meget blæsende, som man vænner sig til det.

  • Opsætning resten af tromme sæt. Normalt snare er den sidste oprettet i en tromme sæt samling da dette er tromlen, der oftest bruges og dermed, skal være i den mest komfortable, mest nås stedet for trommeslager.
  • Opsætning af stativ. Dit stativ vil være den faktiske bunden af din lilletromme, så det er vigtigt at placere det et sted stabilt. Stativets selve konstruktionen skal være stabil. Dobbelttjek stien, hvis der er usoigneret ledninger og andre genstande såsom ledninger og stik, der er sammenflettet under din tromme sæt. En svag trækker disse ledninger kan betyde en katastrofe for dig og dit band, så sørg for at du ikke træde på noget, som du samle dit sæt.
  • Montering af stativ arm og ben. Når du har et egnet sted, fastgørelse af arm på dit stativ, der faktisk ligner en omvendt stativ starte. skru det på snare trommer så stramt som du kan, da dette vil tjene som et anker for dine trommer til resten af ​​dit stativ. Armen vil også lade dig gøre dine snarer så stramt som muligt, hvilket gør lyden af ​​dine trommer mere skarp, som du strammer den.
  • Justering af hældningen. Når du har trommerne på plads, vinkle det på en sådan måde, at det vil være behageligt for dig at ramme den. Dette ville betyde, at du skal have din plads på plads, også. Juster vinklen af ​​tromlerne, så det ville være naturligt for dig at nå det. Sørg for at du er i en komfortabel stedet, da det vil være besværligt at justere denne midtvejs i en performance.


Når du har alle disse på plads

Hvordan at oprette en lilletromme stativ. Opsætning resten af tromme sæt.
Hvordan at oprette en lilletromme stativ. Opsætning resten af tromme sæt.

Når du har alle disse på plads, prøv et par test slag for at se, om du er komfortabel i den position, og hvis du kan lide lyden af ​​dine trommer. Watch out for løse raslende lyde eller små tårer i trommer. Sørg for, at de andre trommer er placeret på plads, også før du begynder formelt at spille. Før du spiller, skal du kontrollere tilt og positionering af snare siden den forrige performer måske har ændret det efter hans smag. Vær ikke bange for at justere det, da hver performer har sine præferencer.