E2a

Hvordan at oprette en blog på grab.com

Blogs er blandt en af de største gennembrud i historien om internettet. Disse er ligesom online tidsskrifter og bare om de fedeste ting nogensinde. I stedet for at holde voluminøse tidsskrifter og optagning løse blade og sider, kan du holde en blog og bare skrive dine tanker, uanset hvor du er. Med brug af en bærbar computer, en god kilde til elektricitet og adgang til internettet, journalisering og blogging har aldrig været så sjovt og nemt.

Hvordan at oprette en blog på grab.com. Åbn din internetbrowser, og indtast www.grab.com adressefeltet.
Hvordan at oprette en blog på grab.com. Åbn din internetbrowser, og indtast www.grab.com adressefeltet.

En af de mange blogging hjemmesider er Grab.com. Dette er et site, hvor man vil have adgang til gratis online spil, ord puslespil og chatrum. Hvis du ønsker at være blandt de mange bloggere af dette websted, skal du læse følgende vejledning om hvordan man kan være en del af Grab.com.

  1. Åbn din internetbrowser, og indtast www.grab.com adressefeltet. Når du er på webstedets startside, skal du klikke på ordet "Join". Du kan finde dette på øverste højre hjørne af siden. Du bliver nødt til at være medlem først, før du vil være i stand til at oprette en blog på webstedet. Hvis du allerede har en eksisterende konto, få adgang til det ved at logge ind og indtaste dit brugernavn og password, derefter fortsætte til trin 3.
  2. Når du har valgt muligheden for at "Join", vil du blive dirigeret til en side, hvor du vil blive bedt om at udfylde nogle oplysninger om dig selv. At de oplysninger, du vil levere, vil blive delt med webstedet, men forsikrede resten vil være fortrolige. Husk det brugernavn og den adgangskode, som du vil levere, fordi det er din nøgle til at åbne din konto. Når du har afsluttet registreringen, vil du blive dirigeret tilbage til startsiden.
  3. Kig efter ordet "Fællesskabet" og klik på det. Hvorefter du bliver nødt til at vælge "Blogs". Når du er der, vil du nødt til at vælge "Opret din blog nu" for at fortsætte.
  4. En ny side åbner. Den bør vise et banner, der siger, "Velkommen til Grab Blogs!" Det betyder, at du har været i stand til at oprette en bruger blog for dig selv.
  5. Din blog hjemmeside bør have en etiket eller titel på det. Hvis du har indtastet dit brugernavn som "Jake," det burde sige "Jake Blog." På denne side kan du allerede oprette og sende dine blogs.
  6. At have dine venner og andre se din blog, vil du nødt til at sende invitationer til andre Grab.com medlemmer og få dem til at abonnere på din blog. Du kan gøre dette og også ændre nogle af dine kontoindstillinger ved at vælge "Rediger min blog" option på den samme side.

Blogging er en fantastisk måde at udtrykke sig selv

Blogging er en fantastisk måde at udtrykke sig selv, ideer og point-of-view. Men eftersom mange mennesker kunne være at læse det, er det bedst at kende dine begrænsninger og samtidig opretholde en ordentlig etikette skriftligt. Hold din side og dine indtastninger ren og sjovt. Tænk på det på denne måde, "Du er, hvad du skriver." Du kan også blogge om mere alvorlige sager, der giver mening og kommentarer om emner som nyheder, aktuelle begivenheder, politik og endda business.