E2a

Hvordan afrunder fletning læder

Uanset om det er et sejlgarn

Uanset om det er et sejlgarn, læder, eller et reb, kan du altid gøre en runde fletning uanset hvor mange tråde du har, så længe det har et lige antal og det materiale, du bruger, er ganske fleksibel. Dette er ganske nyttigt for folk, der elsker at gøre håndværk og andre projekter, der kan gøre brug af strygere, der indeholder kunst og drejninger. Hvis du ved, hvordan du fletning dit hår, så ville det være, ingen tvivl, meget let for dig at flette læder. Når det er gjort, vil du være i stand til at gøre det samme procedure med flere materialer. Det er faktisk ganske underholdende, selv for børn. Følg vejledningen og du vil være i stand til at gøre din runde fletning på ingen tid.

  • Arranger dine strenge. Sørg for at dine tråde kan opdeles i to. Arranger dem ved at sætte sejlgarn, så de vil holde sammen.
  • Start fletning. I hvert fletning trin, at du gør, du altid begynde fletning med den ydre streng. Begynd med den ydre streng fra venstre føl med den ydre streng fra højre. Den yderste streng De tager skal flyttes hen under resten af ​​strengene og yderligere overtaget strengen i den inderste position af den modsatte del. Nu vil strengen oprindeligt placeret på den yderste del bliver din inderste streng
  • Gentag proceduren på højre side. Få den ydre streng på højre side og flytte det under resten af ​​strengene og flytte det videre over den indre streng på venstre side og bringe den tilbage til din højre.
  • Gør det igen til venstre. Tag den yderste streng og flytte den hen under resten af ​​strengene og yderligere overtaget strengen i den inderste position af den modsatte del.
  • Gentag igen procedure på højre side. Få den ydre streng på højre side og flytte det under resten af ​​strengene og flytte det videre over den indre streng på venstre side og bringe den tilbage til din højre. Dette afslutter hele proceduren for to sæt fletninger. Alt du skal gøre er at gentage de nævnte trin, indtil du når den længde, du ønsker. Du kan også vælge at bruge hele din tråde. Hvis du vil have 6 til 8 streng af fletning, trinene er temmelig ens. I stedet for at tage den ydre streng over den modsatte side inderste streng, tage det over de to inderste strenge.


Hvis du har brug for at stoppe

Hvordan afrunder fletning læder. Arranger dine strenge.
Hvordan afrunder fletning læder. Arranger dine strenge.

Hvis du skal stoppe, du skal bare finde noget, der vil holde trådene sammen og holde dem fra at løsne og bryde væk fra hinanden. Du kan bruge store papirclips. Bare sørg for, at det vil holde de tråde stadig. Hvis strengene bryde ud, kan det være ret forvirrende for dig at starte, hvor den brækkede. Du kan også kombinere strenge. Tænk bare på dem som en streng og gå videre med din fletning. Sørg for, at de ligger fladt, så du vil have en lettere gang.